ANNONS

Nakna bröst längst ut på bryggan

/

Jag och Jessica tog en paus i skrivandet och gick en promenad ner till havet. Vi tog med oss Jessicas kamera för att ta lite bilder. Det blåste verkligen storm nere vid vattnet. Jag borde helt klart ha packat med mig en vinterjacka och inte en höstjacka… Jag ska tänka på det nästa gång. Det är nåt magiskt med att vara nere vid havet. Även om det var kallt blir jag lugn och lycklig.

P1010815

Glad trots kyla. Solen sken!

P1010813

Halsduken är alldeles blöt eftersom Jessica övertalade mig att klä av mig alla kläder och ställa mig längst ut på bryggan…

P1010678

Det gjorde jag. Jag ville helst inte släppa halsduken… Jessica hade en tanke att jag skulle sitta ner på bryggan. Jag är SÅ glad att jag inte lyssnade på henne. Jag har fortfarande ingen känsel i fötterna trots att det snart gått två timmar sen vi var nere vid vattnet.

P1010667 kopia

Men jag släppte halsduken en liten stund! Wihoo! Det kom fram två äldre kvinnor till oss och frågade om jag hade badat också. Haha. Njaa. Jag tror jag hade dött då.

P1010659
Vatten på hela ryggen. Så kallt. Men vad gör man inte för syster och konsten?

P1010766
Jag fick svepa in mig i hennes jacka när hon hade plåtat klart. Nu ska vi skriva mer på boken och jag ska värma på min kopp med varm choklad. Jessica har gjort en varm choklad på kakao och sötningsmedel. Väldigt god! Med massa vispad grädde på. En lussebulle till det = perfekt mellis!

18
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00