ANNONS

Jag skrattar åt det hon skriver

/

Igår var jag helt slut i huvudet av allt skrivande. Jag och Jessica skriver på olika kapitel, sen tar vi paus och läser högt. Och skrattar, Det är först när man läser högt som man hittar fel tycker jag. Jessica skriver verkligen roligt. Jag älskar att lyssna på det hon skrivit, hon är grym. Jag tror verkligen på den här boken, det är en härlig känsla. Att verkligen tro på det man gör.

IMG_2106

Här ligger poolen här nere i Torekov, bara ett stenkast från pappas hus. Den öppnade så sent i år att vi aldrig hann bada i den. Jag ser fram emot nästa sommar här nere. Då ska vi bada massor tillsammans med barnen. 

P1010653

Jag fick låna Jessicas tröja igår när vi plåtade nere vid havet. Den kommer från H&M. Jag minns när vi var i New York och både Jessica och Maria såg en tjej på stan med en sån hör tröja. Jag tror de letade i fem butiker utan att hitta en… När vi kom hem till Sverige däremot fanns det massa såna tröjor. Så skön och fin. Alldeles fluffig utan att stickas.

P1010645

I morse vaknade vi 10:15 (!). Jag kan inte minnas när jag sov så länge senast. Helt sjukt. Först drabbades vi båda av panik. Men guuud, halva dagen har gått. Sen kände vi att nej, våra kroppar behövde nog verkligen sova. Nu är vi peppade på en ny dag av skrivande. Det ska nog hinnas med en promenad ner till havet även idag. Idag behåller jag dock kläderna på.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00