”Den perfekta middagen enligt mig”

Lucka nummer 5: ”Den perfekta middagen enligt mig”

Om jag får drömma fritt skulle jag gärna äta middag i New York, på La Esquina. Deras majskolvar är att dö för. Alltså de är så så så goda. Så goda att det nu vattnas i munnen när jag skriver det här. Självklart blir man inte mätt på bara en majskolv, men kanske på två. Haha. Tyvärr har jag ingen bild på majskolvarna, men de är kryddade med någon chili. Mums! Skulle jag få välja exakt vad jag ville äta ikväll skulle jag swisha över mig själv dit. Utan tvekan. Gärna tillsammans med gänget jag var där med hösten 2016. Livets bästa resa! Jag blir alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på den veckan. Vill du äta en god frukost i New York ska du gå till Two Hands. Här är bilder från när jag och S var där i maj i år. 

14551037_10157614358755381_261985883_o

Utanför La Esquina.

PA070230

Världens bästa vänner. Annika, Maria och Andy. <3

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

  1. Måste bara få fråga vart den svarta vackra blusen är ifrån? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..