Vinn lyxiga skönhetsprodukter i Julklappsjakten

I samarbete med Yves Rocher

Lucka #6 Angelica

Kroppscreme, serum, dag- och nattcreme, förlängande mascara, läppstiftparfym

Idag är det 6:e december och det betyder att det har blivit min tur att öppna luckan i härliga ”Julklappsjakten” hos Loppi & Vimedbarn. Hos mig har du chansen att vinna ett skönhetskit från Yves Rocher värde 1200 kr. Det är lyxiga skönhetsprodukter med ingredienser från växtriket.

Så hur gör du för att tävla? Lämna en kommentar här i bloggen med en motivering till varför just du ska vinna. En vinnare kommer att dras i morgon och för er som inte vinner ska ni inte gå lottlösa. Uppge rabattkoden: ”LOPPI20” så får du 20% rabatt på ett köp. Perfekt om du ska shoppa julklappar till nära och kära! (Detta erbjudande gäller t o m 10/12.)  Tävlingen pågår till och med klockan 9 i morgon den 7/12. Stort lycka till!

Vinnaren av detta lyxiga skönhetskit är nu dragen och det blev Julia! Med det här rimmet gick det inte att låta bli att le. Tomten Angelica önskar dig en riktigt härlig jul!

 

”För mig som fattig juriststudent,
är det inte alltid så kul att fira advent.
Hinner ej göra julgodis eller nougat,
när jag pluggar inför att bli advokat.

Har inte råd med en adventskalender,
men önskelista till tomten Angelica jag ändå sänder.
Önskar att dessa klappar skulle bli mina,
så min hud blir len och fransar fina.

Det skulle även glädja min släkt,
då av stress jag får svettningar som bieffekt.
Med detta paket kan jag lukta gott,
och även lyckas undvika stilbrott.
Det lyxiga läppstiftet kommer göra,
att jag kan måla läpparna juligt röda.

Jag om dessa klappar ber,
från dig Angelica och Yves Rocher.

I podden får Angelica mig att brista ut i skratt,
så jag i halsen sätter min lussekatt.

Yves Rochers produkter gör mig snygg,
så jag i jul i min skönhet kan känna mig trygg.

Detta paket skulle göra min december fin och kul,
Från mig till er: God Jul!”

 1. Jenny skriver:

  Jag skulle gärna vela vinna för jag älskar skönhetsprodukter & är ung 2 barnsmamma och inte alltid har så mycket pengar över att unna mig något helt enkelt . Kram

 2. Elin skriver:

  Jag har plågats av akne sedan jag var ungefär 12 år, så 12 år i år :))) jag har aldrig unnat mig lyxiga produkter pga har varit slösigt att köpa sådant jag inte vet funkar på min hy och inte roligt att slösa lyxiga produkter på aknehy….. vore kul att få vidga mina vyer och testa nya märken och använda lyxiga produkter!

 3. Johanna skriver:

  Åh jag hittar aldrig något som passar för min torra hud, skulle vara så skönt att få prova nåt som man kan få för en gångs skull! Vet inte hur mkt pengar jag lagt ner på olika märken och produkter för att hitta nåt som passar mig:( man har det inte så fett när man lever på mammapeng heller så att prioritera sig själv ligger liksom längst ner på listan! Skulle vara underbart att få vinna<3

 4. Yvonne skriver:

  Den här tiden på året känner jag mig glåmig och huden är torr. Vore toppen att få en härlig julklapp från Yves Rocher. Det skulle verkligen pigga upp. Hälsningar från ett vintervitt Luleå.

 5. Självklart vill jag vara med och tävla! Jag har varit mammaledig i 14 månader och ska nu börja jobba efter nyår. Mitt mål är boosta mig själv med härliga skönhetsprodukter för att kicka igång 2018 med vardagslyxen på topp. Det här kitet skulle lysa upp en trött mammasjäl så in i bomben

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..