En perfekt julklapp till…

I samarbete med Daniel Wellington 

DW_lagergren

… någon du tycker om! Vill du köpa en klocka från Daniel Wellington och ge bort i present? Jag tycker att det är en perfekt julklapp. Med koden ”LAGERGREN” får du 15% rabatt på ett helt köp. Det bästa med DW är att klockorna går att göra personliga. Oavsett om du vill ge en klocka till någon sportig person eller någon som älskar mode, ja då finns det olika armband för olika tillfällen och personer. Armbandet är superenkelt att byta!

angelicalagergren_DW

Just roséguld är så snyggt till ljusa kläder. Som rosa, blått och vitt. Min tröja som jag har på mig kommer från Lindex.

DW_lagergren_gift

Jag började använda klocka för snart ett år sen. Jag lånade faktiskt Stefans klocka från Daniel Wellington då och då när vi bodde tillsammans. Jag tycker att det märket har utvecklats massor de senaste åren. Min favorit från nya kollektionen är den på bilden ovanför. Den heter Melrose och är med svart urtavla och band i roséguld. Jag har även ett armband på samma handled, även det i roséguld från Daniel Wellington.

daniel_wellington_lagergren

Den här klockan och armbandet finns som gift-set, klicka här för att läsa mer. 

dw_lagergren_angelica
Tröja och halsduk från Lindex, klocka och armband från Daniel Wellington, väska från Michael Kors, byxor från H&M och skor från Din Sko.

dw_svart

Svart med svart – så snyggt! Den här modellen på klockan heter Ashfield.

DW_perfect_gift

Om du beställer en klocka nu får du ett extra armband på köpet. Du får klockan i en snygg förpackning med en röd rosett, så slipper du slå in julklappen. Den här kombon tycker jag är den perfekta julklappen till killkompisen, maken, pojkvännen eller pappa. Just nu får du dessutom 10% rabatt på combo-boxen (som går att kombinera med min rabatt på 15%). Du kan sätta ihop boxen själv och får dessutom gift wrapping. Grymt ju!

DW_men

DW skickar kostnadsfritt och du kan självklart returnera kostnadsfritt. Spana in alla fina klockorna på Danielwellington.com/se. Missa inte att uppge koden ”LAGERGREN” så får du 15% rabatt.

I samarbete med Daniel Wellington 

 1. Julia skriver:

  ÅH TACK FINASTE ANGELICA!!!!

  Det var jag som vann tävlingen med Yves Rocher! Blev så otroligt glad när jag fick mejl där JAG VANN!
  Blev helt chockad! Hade suttit och filat på mitt tävlingsbidrag väldigt länge och är så glad att du läste det och att jag fick dig att le.
  Du får ju mig att le och skratta högt när jag besöker dina olika plattformar. Hoppas du får en fantastisk jul!

  Tack så hemskt mycket återigen. Ser fram emot att få ta emot och öppna paketet också. Så spännande 😀

  Längtar till nästa poddavsnitt.

  MASSA kramar 😀 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..