Ät antidepp nu!

Jag har fått frågan om jag inte ska börja äta antidepp-medicin. Men jag känner mig inte deprimerad. Och jag känner inte att jag behöver äta mer medicin. Premalex räcker gott och väl. Ni var några som ville ha en utvärdering och jag måste säga att jag är riktigt nöjd över mitt beslut att börja äta premalex. Här skrev jag om när jag äntligen tog tag i att söka hjälp. Jag var SÅ nervös. Och här skrev jag hur det hade gått efter 10 dagar. Jag mådde illa.

Jag äter den periodiskt, dvs precis vid ägglossning och fram till mens. Ibland några dagar in i mensen. Jag känner mig mer harmoniskt och mindre sprakig. Mindre toppar och dalar, men jag är fortfarande mig själv. Premalex tog verkligen bort det vassaste av min PMS.

IMG_2305

Jag är som sagt inte deprimerad. Jag behöver göra mig av med det som får mig att må dåligt, och omge mig med människor som ger mig energi och kärlek. Jag behöver se över vissa saker i livet och jag känner att jag är på god väg. Det är svårt för mig att dela med mig av allt här i bloggen. Vissa människor som kommit in i mitt liv under våren/sommaren/hösten vill inte jag skriver om dem här i bloggen och det respekterar jag. Till fullo.

Jag vet att vissa tycker av er tycker att jag inte längre är lika personlig. Men jag gör mitt bästa för att hitta en balans som passar just nu. Jag vill kunna stå för allt jag skriver och skriver aldrig inlägg när jag är arg/irriterad.

LOADING..