En bild från i somras

Jag har missat många luckor i Johanna Kajsons fina julkalender. Någon som däremot skrivit om alla (tror jag?) är Jessica. In och läs hennes blogg. Men dags att öppna dagens lucka här…”En bild från i somras”. Sommaren 2017 – en sommar av sorg, smärta men också av kärlek, framtidstro och fjärilar i magen.

Den här bilden betyder mycket för mig. Den var till ett inlägg som handlade om mitt och Stefans hus. När han sa att han ville skilja sig var det många våningar att falla. Vad fasiken skulle jag ta mig till? Vår gemensamma blogg var mitt jobb, min inkomstkälla. Skulle jag kunna fortsätta driva den ensam och tjäna lika mycket pengar? Vem skulle bo kvar i huset? Skulle jag ha råd att köpa ut Stefan och bo där ensam med två barn. Svaret var JA! Ja, ja, ja! Jag kunde köpa ut Stefan. Jag fick alltså behålla huset vi köpte tillsammans och det var så skönt. Skönt med en trygghet för barnen mitt i allt det stormiga. Och även skönt för mig eftersom jag har Jessica precis mitt emot. Bloggen som ensam har gått bättre än när jag bloggade med S, så även där känns allt stabilt nu. 

fullsizerender-2

Den här bilden tog jag i min tillfälliga lägenhet inne i stan. Jag bodde i en etta vid Karlaplan alla de dagar jag inte hade barnen under sommaren. En etta möblerad med ett bord, fyra stolar och en säng. Det var det. Det var skönt att få gå minst en mil om dagen ute på Djurgården och bara få vara jag mitt all skit. Den här bilden togs precis innan en dejt. Den första mannen jag kysste efter att ha varit i en relation i nästan sju år. Magisk kyss. Magisk man. Att det blev just han just då känns så fint och bra. Vi hörs fortfarande då och då, men som vänner. Han är en klok människa med en fantastisk själ.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

  1. Anna skriver:

    Hej! Är lite nyfiken över de delar som Stefan tisigare ansvarade över i bolaget, hur har ni valt att fördela det nu? Är säker på att ni klarar det minst lika bra men bara nyfiken på lite bussniessnack Alla kramar till dig❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..