”Vad jag önskar mer av 2018 som jag saknat 2017”

Lucka 21 i Johanna Kajsons julkalender. När jag såg rubriken var min första, spontana tanke: ”Kärlek”. Men sen började jag fundera lite. Jag har faktiskt inte saknat kärlek 2017, det är inte det som varit problemet. Faktiskt har jag fått uppleva mer kärlek än på många år. Ni vet det där svindlande, nykära och pirriga känslan? Den där när magen är så full av fjärilar att det inte går att äta. Det går inte att tänka på något annat än den där personen. Den kärleken har jag fått uppleva under 2017. När man är sådär förälskad gör det också ont när det kommer hinder i vägen för kärleken. Min högsta önskan för 2018 som jag saknat 2017 är LUGN och HARMONI.

FullSizeRender-33-3

Jag har lätt att bli förtjust och förälskad, svårare att bli kär på riktigt. Det går nämligen snabbt över. Jag är förälskad nu. I samma man som då, han som fanns i höstas. Jag är förälskad och förvirrad. En jobbig kombination, så just nu ska jag vara ensam och landa i vem jag är och vad jag vill. 2018 vill jag ska bestå av tid med barnen, träning, hälsosam mat och en och annan andrenalinkick. Jag tittade i arkivet och fick pirr i magen av eventet jag var på med Audi. Jag är bjuden på ett nytt event med ett annat företag, där jag ska få köra på is. Min dröm ju! Jag måste bara lösa det med barnvakt. En dröm hade varit att få ta med den där mannen som ger mig fjärilar i magen… Han gillar också att köra fort.

P1010114

Audi R8, en av mina drömbilar. Här tillsammans med fina Egoina. 

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

  1. Sara skriver:

    Hej Angelica! Om du och Jessica nångång kan vore det betydelsefullt om ni pratade om hur ni hanterar oro i podden. Många kvinnor blir sjuka av oro och vet inte hur de ska hantera den. Ni är ju spontana och har mkt humor men ibland nämner ni att i behöver trygghet och känner stor oro (som alla människor) men liksom HUR stoppar man sig själv att bli uppäten av demoner? Just när man får barn ka ju oron bli större (med deras måenden) eller som för dig vid en separation. Usch detta tär på främst kvinnor. Tack för att ni berättar om era problem också, då alla har dem mer eller mindre. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..