ANNONS

Yoga, mens, meditation och färska blommor

/

Den här veckan startade med ett mysigt event Altromondo yoga som LOPPI och Natural Cycles bjöd in till. Jag har testat lite olika yogaformer innan och jag gillar verkligen den typen av träning. Vissa pass känns som massage för kroppen och efteråt har man stretchat och tränat muskler man inte ens visste att man hade.

Som influencer blir man ofta bjuden på event och den här typen av event är något som passar mig perfekt. Ett event där man får träna, äta en ljuvlig frukost och prata om viktiga saker. Vi pratade om mens och preventivmedel. Jag har testat Natural Cycles, dels för att planera en graviditet men även som ett preventivmedel. Vad använder ni för preventivmedel? Jag tycker att det är bra att det finns alternativ som inte innebär massa hormoner.

Det är grymma Sandra Rogers som tagit bilderna från eventet. 

Sandra_Rogers_Photography_()_130

Jag hjärta yoga! Jag har testat yoga i värme och i ett saltrum. Det finns så många olika varianter att prova på. Jag tänkte köra Adrienes 30-dagarspass som finns på youtube. Jag ska köra ett sockerfritt januari, så yoga samtidigt som det blir bra tänker jag. En klassisk kickstart på det nya året som ska gå i hälsans och lugnets tecken. 

Sandra_Rogers_Photography_()_104

Här tillsammans med min gamla jobbarkompis Josefin Knave. Jag kom på i sista stund att vi förmodligen skulle vara barfota så jag hann slänga på ett lager nagellack. 

Sandra_Rogers_Photography_()_4 (1)

#yourcyclematters

Är ni bra på att hålla koll på ägglossning och mens? Innan jag var gravid brydde jag mig inte alls om min menscykel. När jag ville bli gravid var det som att ALLT kretsade kring när ägget skulle lossna… Jag tog tempen, testade med stickor och googlade och googlade och googlade. 

Sandra_Rogers_Photography_()_115

Vi fick fina träningskläder. 

Sandra_Rogers_Photography_()_47 (1)

Det var Jennie Liljefors som tränade oss på eventet. Hennes röst var verkligen lugnande. När jag yogar eller mediterar blir jag lätt känslosam. Sen jag började med KBT och meditation varje dag får jag lättare kontakt med min inre röst, det är så häftigt. 

Sandra_Rogers_Photography_()_84

Världens bästa Sheila. Man kan ju se på hållningen på henne att hon yogar ofta, haha. Jag har aldrig haft speciellt bra hållning. Får jobba på det. 

Sandra_Rogers_Photography_()_78

Jag frågade om tips och råd hur jag ska tänka för att inte vara så stel i kroppen. Öva, öva, öva. Jag behöver helt klart mer stretch i livet. 

Sandra_Rogers_Photography_()_69

När vi hade tränat klart åt vi en härlig frukost från Pepstop. Helt i linje med mina mål för 2018. Mer grönt!

Sandra_Rogers_Photography_()_112

Jag ska sätta upp träningsmål för 2018 och göra mitt yttersta för att hitta en bra rutin. Jag gillar inte att vara en periodare när det kommer till träning.

IMG_0263

När vi lämnade frukosten fick vi med oss en bukett från Blomsterprenumeration.se, så fin bukett. 

IMG_0273

Fint med eucalyptus och små gulliga videung.

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00