Endorfiner av att springa intervaller

När jag hade lämnat barnen till Stefan smsade jag min kompis Sanna och kollade om hon ville följa med till gymmet. Det ville hon till min stora lycka. Det blev intervaller och magövningar. Det var SÅ skönt att springa så fort att svetten rann. Jag kände hur jag fick endorfiner i hela kroppen. Jag älskar verkligen att springa! Jessica har ju ett mål att springa halvmaran i april… Jag har fått frågan varför jag inte hakar på och det finns flera anledningar. Dels har jag artros i min höft och ska väl egentligen inte springa alls. Men så länge jag inte har ont springer jag eftersom jag mår så bra av det.

IMG_0901

Work out! 

IMG_0881

Jag ska fortsätta städa ut julen nu, det är så skönt att få bort allt tycker jag. Jag ville köpa vita tulplaner men det fanns inte i den affären jag var i. Heller inte min foundation. Typisk otur. I morgon ska jag på middag och bio med Annika. Vi ses väldigt ofta när jag och Jessica jobbar inne i stan, men nu har det gått på tok för lång tid sen sist. Ni kan förresten spana in henne från Nyhetsmorgon, hon var grym där!   

  1. Maja skriver:

   Är du stalker eller?

 1. Elin skriver:

  Hej! Jag funderar på att testa botox på min ”argrynka” mellan ögonen. Du som har testat botox. Hur länge håller resultatet ungefär? Hoppas du kan hjälpa mig med detta. Kram Elin

 2. S skriver:

  Det är oftast inte farligt att springa om.man har artros så gör det inte ont så behöver du inte oroa dig 🙂

  1. Hej! Nej, det var mer min läkare som sa att jag inte skulle göra det. Det är så pass nedslitet att jag ska vara försiktig för att förlänga tiden till operation. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..