ANNONS

Drömpepp 2018

/
LOPPI har kört igång en grej som heter ”Drömpepp 2018” och jag tänkte haka på. Jag är som ni vet väldigt peppad på det här året. Övertaggad till och med kanske, haha. Men för mig har det varit så viktigt och skönt att lämna skitåret 2017 bakom mig. Nu till Drömpeppen 2018 där jag ska svara på lite frågor om just pepp och mål under det här året. Här hittar ni fler som skrivit om sina drömmar och mål för 2018:Filippa RådinClaudia Galli ConchaJessica LagergrenAmanda Panahi.
IMG_4055
Vad är dina drömmar inför 2018?
– Mina drömmar är att fortsätta bygga upp mig själv och mitt mående. Jag vill meditera, boka in någon yogaresa eller gå en kurs om mindfulness. Jag drömmer om att få mer tid tillsammans med barnen. Jag drömmer om att ge ut min och Jessicas bok. Men det jag allra helst vill ha ut av 2018 är balans, trygghet, styrka och kärlek. Det sägs att man behöver gå igenom ett sorgeår efter en skilsmässa. Liksom ta sig igenom alla de olika högtiderna, födelsedagar och årstider. Så är det nog. Det var vid påsken som den stora kraschen kom, så den blir nog speciell i år. Och förra sommaren handlade mest bara om att överleva. Hålla huvudet ovanför vattenytan.
Fler drömmar och tankar om 2018: 

Träffa mina vänner mer
2017 har varit ett skitår och jag känner att jag tagit mycket energi från mina kompisar. 2018 är året då det är dags att ge tillbaka. Jag ska se till att bjuda in till härliga middagar och så vill jag arrangera fester hemma.

Fortsätta med KBT
Jag har gått i KBT hela hösten men har valt att fortsätta. Jag känner mig långt ifrån klar. Blir man någonsin det? Jag ska gå en gång i månaden fram till sommaren, sen ska jag göra en utvärdering och se om jag ska fortsätta eller ta en paus. Det har varit en lyx att få lägga en timme i veckan på min personliga utveckling. Lägga tid och energi på att få analysera och få verktyg att jobba med. Jag är även nöjd över att jag och S kan gå i familjerådgivning, för barnens skull. Och för vår framtida relations skull. Hur sviken jag än är kommer jag aldrig prata illa om honom framför barnen.

jeans_lagergren
Vad är dina mål inför 2018? 
– Jag har lite olika mål beroende på om det är privat eller med jobbet. Ett mål för jobbet är att dra in mer pengar 2018 än vi gjorde 2017. Jag vill köra fler event med Tvillingpodden, gärna runt om i Sverige. En live-podd igen måste vi göra! En dröm hade varit att göra någon form av resa tillsammans med er som lyssnar på podden. Jag vill bli snabbare och starkare. Jag och några kompisar ska bestiga Kebnekaise i juli eller augusti. Det ser jag fram emot. Jag vill få in en bra träningsrutin och inte vara som nu, en periodare som går all in. Även om jag inte ska springa Tjejmilen 21K med Jessica ska jag träna med henne inför det, så att hon har en träningskompis. Jag har även som mål att dra ner på kött och äta mer grönsaker. Jag vill inte leva efter några förbud, utan ge kroppen det den behöver och mår bra av.
gym_lagergren-1
Hur tänker du/gör du för att uppfylla dina drömmar och mål inför året?
– Det här med målen med träningen är egentligen inte alls svårt. Jag tänker att jag ska planera in tid för träning, inte bara göra det när det hinns med. Det är en sån sak som jag mår riktigt bra av och därför behöver avsätta tid för minst tre gånger i veckan. Jag vill börja springa och ta tid och förbättra mina tider. Jag gillar att springa snabbt, men inte särskilt långt.
angelica_lagergren
När det kommer till jobbmålen behöver jag bli mer strukturerad. Jessica är den som sköter det mesta i företaget som rör deadlines osv. Jag kör på, producerar och fixar. Men jag ska bli bättre på att strukturera upp vårt jobb. Vi ska skriva klart vårt bokmanus och skicka in. Jag ser fram emot att köra igång med jobbet på riktigt igen nästa vecka. Vi har många roliga möten inbokade, bland annat ett med SVT. Så himla spännande!
Bild 2018-01-02 kl. 14.45 #2
När det kommer till kärlek vill jag må bra. Jag vill få vara trygg och lycklig. Är det med någon annan eller att vara ensam ett tag återstår att se. Just nu tar jag en dag i taget och ser ljust på 2018 och även på kärlekslivet. Jag känner ingen stress.
Skriv gärna dina drömmar och mål inför 2018! Jag har fler saker jag vill göra 2018, jag ska fortsätta med pepp här i bloggen. Jag känner att alla kan behöva lite mer pepp i livet!
3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00