Event med Akademikliniken och tvillingarna Lagergren

I annonssamarbete med Akademikliniken

Succéturnén fortsätter! Förra året var jag och Jessica på Akademikliniken i Malmö, Göteborg och Stockholm. Nu kommer vi till Helsingborg och Norrköping. Har du frågor om botox? Om fillers eller andra skönhetsbehandlingar? Undrar du hur en kemisk peeling går till? Eller vad skillnaden är på microbotox och vanlig botox? Vill du komma och hänga med mig och Jessica en kväll? Då är du är varmt välkommen på event som vi ska ha tillsammans med Akademikliniken i Helsingborg och Norrköping.

Sandra_Rogers_Photography_6
Från eventet i Stockholm. Vi bjöd på härliga wraps och goda juicer. 

Under kvällen kommer vi att prata om huden generellt men även om microbotox och olika ansiktsbehandlingar som vi har gjort. På plats finns Akademiklinikens hudterapeuter och injektionssjuksköterskor som svarar på dina frågor. Du har också möjlighet att ta del av fina erbjudanden och boka en kostnadsfri konsultation. Dessutom bjuds det på hälsosamma wraps, färgglad juice och en lyxig goodiebag. Vi ser fram emot en mysig kväll med dig!

Var: Helsingborg, Akademikliniken Walk-in-Clinic, Södra Storgatan 1
När: Onsdag 24/1
Tid: 
kl. 18.00 – 20.00

Var: Norrköping, Akademikliniken Walk-in-Clinic, Hantverkaregatan 38
När: Torsdag 25/1 kl. 18.00 – 20.00
Tid: 
kl. 18.00 – 20.00

OSA: event@loppi.se senast 21/1 – ange stad i ditt svar. ( Begränsat antal platser. Åldersgräns 18 år ).

tvillingarna_lagergren

En bild från eventet som vi hade i Göteborg förra året. Så lyckat och mysigt! 

AK_ebrev_skönhetskväll_HBG_NKPG-559x1024

LOADING..