ANNONS

Att få energi av en röst

/

Jag kunde inte haft en bättre start på den här lördagen. Jag vaknade visserligen redan vid 05 av det plingade till i mobilen. Men jag lyckades somna om. När jag inte har barnen vill jag sova med ljud på min mobil, om det skulle hända någonting. Jag kanske är konstig där, men min skräck är att vakna av att ha 15 missade samtal och så har nåt hemskt hänt. Jag vill därför kunna bli nådd, alltid. När jag har barnen sover jag i och för sig med ljudlöst. Så det är nog mest min oro över barnen som gör att jag alltid vill bli nådd. Jag känner mig som tryggast när de är nära mig. 

IMG_0305

När jag hade vaknat till ringde jag ett samtal som gav mig otroligt mycket energi. Sjukt det där åndå, hur man kan få energi bara genom att prata med en annan människa. Jag känner mig helt fnittrig nu, en fantastisk känsla. Jag tänker försöka låta den känslan bo kvar inne i kroppen så länge som möjligt. Jag är en oroligt lagt person, som ofta tänker på vad som kan gå fel. Hur ont det gör att bli sårad. Men man måste våga ta risker för att finna lycka och kärlek tror jag. 

IMG_0317

Idag blir det lite hemmaträning, jag tror att det blir ett ganska lugnt yogapass. Mina kläder på bilden kommer från Drop of mindfulness, väldigt sköna träningskläder. Det blir en körning eller två till tippen, städning här hemma och sen kommer några kompisar hit. Vi ska ut ikväll och startar kvällen här med ett glas bubbel.

26229681_10159918664955381_5241494944491849001_n

Vi ska fira att jag och Jessica har skickat in vårt barnboksmanus till bokförlaget. Nu är det bara att vänta och hålla tummarna för att de gillar våra tvillingar Eddie & Poppy lika mycket som vi gör. De här unga tjejerna ligger oss varmt om hjärtat och jag hoppas att ni ska få ta del av deras liv inom kort. Ha nu en mysig lördag så hörs vi lite senare.

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00