Sex rosa favoriter att klicka hem

Inlägget innehåller adlinks*

Hörrni! Äntligen börjar ljuset återvända. Jag känner att mitt mående påverkas mycket av vädret, det är jag inte ensam om. Just idag är jag visserligen på gott humör även om det riktigt grått ute. Jag är sugen på att klicka hem ljusa och fräscha plagg och uppdatera min rätt mörka garderob. Guld, beige och nude är färger jag gärna klär mig i när det blir vår och sommar.

Nu är det dags att bryta för lunch här på konferensen. Vi har kommit mycket längre än vi trodde att vi skulle göra. Vi lärde oss mycket av förra årets konferens, att inte fastna vid varje punkt för länge. Nu kör vi på så att vi verkligen hinner med allt vi vill göra under det här dygnet på slottet.

*Adlinks, vad är det?
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..