ANNONS

Får jag flytta vart jag vill?

/

Jag undrar om ni vet vad det är för regler som gäller när det kommer till skilda föräldrar som har barn. Får jag flytta vart jag vill? Eller finns det regler kring sånt? Jag fattar att jag inte kan lämna landet, det har jag heller ingen plan på. Men ni andra som har gemensam vårdad om era barn. Hur bor ni? Nära? Långt ifrån varandra? Samma kommun? Berätta gärna hur ni har löst livet på bästa sätt.

IMG_3475

Mina små älsklingar hemma i parhuset i Åkersberga. Jag är uppvuxen i Åkersberga men känner inte att jag ska bo där livet ut. Jag skulle gärna bo lite närmre stan, men fortfarande nära vatten och skog. Nu sitter jag på ett tåg på väg från Helsingborg till Lund. Där ska vi byta och åka till Norrköping. Jag ligger efter med en del jobb, så det blir fokus på det under tågresan. Igår hade vi event i Helsingborg och ikväll blir det Norrköping. Så himla roligt att träffa er som läser bloggen och lyssnar på Tvillingpodden. Sån energiboost!

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00