När man går i uppförsbacke med regn i ansiktet

Vissa dagar är det svårt att vara en bloggare eller influencer som det kallas. Jag ogillar att klaga, det här är mitt jobb. Jag har valt att vara en person som alltid delar med mig av mitt liv. Roligt som tråkigt, jobbigt som lätt. Ibland hamnar jag, precis som andra, i svackor. Jag har varit i en svacka ett tag nu. Det beror på många olika saker, både när det kommer till jobb men också privat. Det privata är dels saker som rör andra familjemedlemmar, så jag kan inte gå in på några detaljer. Av respekt för det som det här gäller. Sen i julas har jag haft det rätt tufft. Det har känts lite som att gå i uppförsbacke med regn i ansiktet. Vissa stunder är det absolut sol och nedförsbacke, så det gäller att ta vara på de stunderna som ger energi. Att vara med barnen ger mig mycket energi. Att träffa vänner ger mig glädje och energi.

IMG_0875

I veckan som kommer har jag medvetet valt att inte boka in så många olika saker. Jag har känt mig trött ganska länge. Extremt trött. Jag har bokat in ett läkarbesök för att kolla så att det inte är nåt tokigt med mina värden. Jag har haft lågt järnvärde länge, jag tror att min trötthet är en kombo av lågt järn och på gränsen till någon form av psykisk utmattning. Ett steg i taget nu så är jag nog på banan snart igen.

Åter till min kommande vecka. Jag ska njuta av att vara med barnen på måndag och tisdag. På onsdag fyller min mamma år och på torsdag ska jag fixa håret och få massage. Jag känner att jag behöver lägga lite fokus på mig själv igen, på att bygga upp inifrån och ut. För att orka med de där dagarna när regnet piskar hårt i ansiktet. I fredags fick jag ett sms som fick mig att bryta ihop. Återigen en sak som jag verkligen inte kan påverka på något sätt. Och idag kom ett samtal rörande samma sak som egentligen bara mest gjorde mig förbannad, besviken och arg. Det finns en person i mitt liv som verkligen kan trycka på rätt knappar för att provocera mig. Det är skönt att det bara är en person och inga fler. Och att jag kan hålla den personen på avstånd.

 1. Har också några tuffa månader bakom mig, så jag kan relatera till känslan av tunga uppförsbackar. Önskar dig styrka och bättre dagar framöver. Ta hand om dig.

   1. Anne skriver:

    Det är RÄTT!!!! En journalist som kommit till bättring! Mitt liv har mening!
    Jag vill inte vara värst Angelica. Jo det vill ja. Min mamma dog i december och dagen innan fick pappa en stroke… Vi får kämpa på i uppförsbackarna! Stor kram fr den odrägliga..

    1. Anne skriver:

     Så går det när man ska skämta till det per mobil. Svaret hamnade fel. Det ska stå under VAR inte vart… Rodnar lite… Kram igen!

   1. Kajsa skriver:

    Tips om du har svårt med detta. Nynna Vart ska du gå du lilla flicka. Vart är alltid riktning.

 2. Kajsa skriver:

  Krya på dig! Väntar på inlägget om din turné. Ska bli spännande höra dina åsikter.

 3. Mie skriver:

  Styrkeklemmer❤️ Har skjønt mellom linjene at du har hatt det tøft i det siste (en lang stund, men ekstra nå) ta vare på deg selv, og du kan dessverre ikke kontrollere andre, men bare kontrollere hva du velger å gjøre med det. Jobber selv med min psykiske helse for tiden (fødselsdepresjon), og det er også tøft å virkelig granske seg selv, uten å legge lokk på følelsene. ❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..