Efter tårar och terapi

Just i detta nu sitter jag ensam på Mr Cake och tar djupa, lugnande andetag. Jag har varit på familjerådgivning och jag känner mig ofta helt tom efter 90 min där. Idag var inget undantag. Jag ska vara ärlig, jag mår skit. Ibland känner jag att det går framåt men idag gjorde det inte alls det. Jag smet in på toaletten efteråt och försökte sminka bort alla spår av tårar.

49CE4012-D6E0-447A-A110-E662EA3CE84D
 Jag vet att det kommer bli bättre, men just nu känns det som en lång och brant uppförsbacke.
01809BB6-D748-480E-9049-BE7BAB0E1D82
Den här bullen var om möjligt ännu godare än den ser ut. Ljuvlig! Och så saftig. Nu ska jag sätta mig och svara på mail och fixa några jobbsaker. När det psykiska måendet är i botten är det svårt att fokusera och hinna med allt som måste hinnas med.

 1. Magda skriver:

  Styrkekram ❤️

 2. Åsa skriver:

  Känns som att vårt mående går i vågor under samma perioder. Har ju gått igenom samma som dig i princip samtidigt och jag är rätt säker på att vi följer ”kris-kurvan” även med ups and downs. De dagar jag mår rejält dåligt så tillåter jag mig att må dåligt och jag isolerar mig totalt från allt. Dessa dagar och perioder av isolering blir färre och kortare och det ser jag som ett tecken på att tiden håller på att läka alla sår. Ärren kommer såklart att finnas kvar men den skrovliga ytan kommer att jämnas ut från år till år. Glömt inte att du inte är ensam, det kan kännas skönt att veta att det alltid finns människor omkring en som ALLTID finns där när du behöver dem <3

 3. Karen skriver:

  Kriga ! Du är en fighter du tar dig igenom vad som helst. ”Det enda sättet att bestiga berg är genom små steg i taget” du fixar det ! Jag hejar på dig ❤️

 4. Ylva skriver:

  Hoppas det kommer bättre dagar snart! Vill bara säga att du utåt sett har agerat väldigt schysst och proffsigt. Du är fantastisk som tänker på dina barns bästa och att du inte fallit in i en bitterhet där du vill kasta skit på ditt ex. Det om något visar att du är en stark och fin person. Och det är starkt att dela med sig och berätta om tunga stunder. Omge dig med personer som får dig att må bra. Man måste inte umgås med alla. Jag förstår om ni vill lösa era konflikter genom familjeterapi men kan det vara så att det blir värre? Jag har äntligen insett att min exman har väldigt lite självinsikt och det hjälper inte att jag försöker förklara för honom vad som försvårar vår relation/vad han borde jobba med. Det enda det har lett till är att jag får höra om och om igen om mina fel och tillslut kommer man ingenstans då förutom att jag själv mår dåligt. Jag kan jobba med mig själv för att jag vill det men sen har jag valt att acceptera att vi är olika och försöker svälja en del, stå på mig om annat och sedan vara glad över att det faktiskt inte är honom jag behöver dela mitt liv med längre. Kram

 5. Bea skriver:

  Hej!
  Jag har tänkt lite extra på dig idag.
  För när dina inlägg inte kommer lika tätt brukar det komma ett om att det är kämpigt sedan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..