Tvillingpodden, frågestund och Fabian Bolin

I annonssamarbete med Nextory.se

tvillingpodden_65

Vi har släppt nya avsnitt av Tvillingpodden som jag inte har tipsat om här i bloggen. Vi har spelat in och släppt del 1 och del 2 med Annika Norman där hon ställer frågor till oss. Vi pratar om relationer, hur det är att vara tvillingar, om bråken jag och Annika haft, om destruktiva år på krogen och föräldraskap. Här hittar du alla avsnitt av Tvillingpodden. 

IMG_7819

Vi är stolta och glada över att avsnittet med Fabian Bolin är sponsrat av Nextory. Gå in på Nextory.se/kampanj och uppge koden Tvillingpodden för att få 30 dagars fri lyssning och läsning. Jag tycker om att använda Nextory när jag tränar eller går ut och går promenader. Det är skönt att koppla bort allt och lyssna på ljudböcker. Att få läsa eller lyssna är viktigt för mig, speciellt när jag går igenom tuffare perioder i livet.

Med Fabian pratar vi om cancer, kärlek, sex, sjukvård och hur man vänder något svårt och tufft till något bra. Fabian fick diagnosen akut leukemi och har behandlats i 2,5 år. Fabian berättar om sitt och Sebastians projekt waroncancer.com. Jag tycker att det är viktigt att lyfta upp just waroncancer.com. Det är en plattform för de som är sjuka, men också anhöriga. Jag vill även tipsa om att köpa armbanden som waroncancer.com. säljer. Jag bär mitt med stolthet och känner mig glad över att kunna vara med och faktiskt göra skillnad för människor.

waroncancer

I annonssamarbete med Nextory.se

  1. Sanna skriver:

    Vart har du köpt jeansen du har på andra bilden? snygga!!

  2. Anna skriver:

    Er podd stärker mig! Speciellt nu när jag också går igenom en tuff tid i mitt liv. Skönt att lyssna på er som pryar om just livet, även dom mindre roliga sidorna av livet. Tack! Så fin ton på jeansen du har på dig på bilden med Fabian, var kommer dom o skjortan ifrån? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..