Barnuppfostran som väcker starka känslor

Jessica och Ibbe har skaffat en Audi och jag ÄLSKAR att köra den. Alltså verkligen älskar. Jag får en adrenalinkick även om jag inte kör snabbare än 50km/h när vi ska till kontoret här i Åkersberga. Den är så härlig att köra! Det var ju inte så länge sen jag tog körkort, eller haha. Nu när jag sökte i bloggen såg jag att det var i juli 2015… Det är ju ett tag sen. Men jag kämpade så himla länge innan det där körkortet äntligen var mitt. Jag var otroligt gravid (Philip föddes två månader efter min uppkörning) och så trött på att övningsköra. Den dagen jag klarade uppkörningen grät jag av glädje i bilen. Lyckan var total!  

IMG_1432

Jag hann med några selfies i bilen i morse innan vi hoppade in på kontoret. Jag tycker att det är så himla fint med fransförlängning. Att bara slänga på lite foundation, rouge och fixa brynen går betydligt snabbare än att sota ögonen. Jag trivs egentligen allra bäst med bara mascara. 

IMG_1430

Idag finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Beatrice Larsson från ”Ensam mamma söker” är med och berättar om sin graviditet och förlossning. Hon berättar om varför hon separerade från sonens pappa, hur hon mådde den första tiden. Hennes kille Fredrik, som också var med i ”Ensam mamma söker” (men dejtade en annan mamma) är också med och gästar podden. Han pratar bland annat om barnuppfostran, ett samtal i det här poddavsnittet som redan väckt starka åsikter hos våra lyssnare. Du kan lyssna på itunes, acast, i din poddapp eller på tvillingpodden.se.   

IMG_2699

Bea, jag, Jessica och Fredrik. Vi gick ut och åt middag på Kasai efter inspelningen av podden. Tips på ställe om ni besöker Stockholm. De har riktigt god mat och bra fest!

 

 1. Alltså – älskar er podd men dagens manliga gäst kan varit en av de mest obehagliga personer jag lyssnat till!
  Både hur han uppfostrar sin son (så otroligt kall han verkade) och hur han pratade med sin tjej!

 2. Emelie skriver:

  Om vi bortser från det hemska straffet så måste jag säga att ljudet var extremt dåligt i detta avsnitt. Synd!

  1. Vad tråkigt! Vi satt i ett kök… Jag ska be Jessica dubbelkolla vad som kan blivit fel! Kram

   1. Emelie skriver:

    Jag upplevde det som att en satt bakom och pratade och fick gå fram till micken då och då. Höjde ljudet för att höra den bakom men då blev det extremt högt när de som satt nära micken pratade

 3. Cecilia skriver:

  Kommer inte att lyssna pga vill inte höra om barnmisshandel!

 4. Kajsa skriver:

  Av alla kommentarer avsnittet fått så vågar jag inte lyssna på avsnittet. Hoppas han tar till sig och läser på lite om barnuppfostran… Jag hoppar det avsnittet men nästa ska jag lyssna på för i det tror jag ni ska bemöta era franssamarbeten och AK ☺

 5. Tyckte också att Fredrik verkade sjukt obehaglig och osympatisk. Inte bara för hur han ”uppfostrade” sin sov, utan också för hur han pratade om och med Bea. Lät nedlåtande och elak.
  När inte han är med lyssnar jag väldigt gärna på podden och tycker att ni är superunderhållande!

  1. Maria skriver:

   Jag håller med, fick väldigt dåligt intryck av honom och obehagskänslor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..