Med doft av lavendel

Inlägget innehåller annonslänkar*

En av vårens och sommarens trendfärg är lila. Lavendel, mörklila, ljuslila syns på tröjor, skor och smycken. Så mycket fint tycker jag! Jag har aldrig varit speciellt förtjust i lila. Men att matcha en ljusare lila med en mörkare tycker jag är riktigt snyggt. Jag var med Annika på ett presskontor igår och hon var på jakt efter just lila plagg.

Jag var tillsammans med en kille en gång som var extremt förtjust i lila. Det var lila lite varstans hemma hos honom. Lila i kombination med svart… Inte min favorit som sagt. Löpare, gardiner och soffkuddar – allt gick i samma mönster och färg. Det kan vara klurigt det där när man ska flytta ihop med någon. Om man liksom har heeelt olika inredningsstil. Hur har ni gjort? Ni som flyttat ihop med någon. Hittat en helt ny stil tillsammans? Kompromissat? Tänker om en gillar rockigt och den andra romantiskt och shabby chic. Det blir ju en krock minst sagt. Jag ogillar hyllor hemma som är fyllda med spritflaskor, pokaler och medaljer från handbollskuppen i klass 5. Vad är ni lite allergiska mot i inredningsväg?

*Annonslänkar, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

 

 1. Ida skriver:

  Jag är allergisk mot fondväggar! Speciellt om övriga väggar bara är vita, blir så himla stor kontrast. Känns lite fegt också.

 2. Malin skriver:

  Jag har svårt för uppstoppade djur och horn på väggar!Avskyr sportprylar.Tur att min sambo och jag har samma smak!

 3. Johanna skriver:

  Jag gillar inte heller sprithyllor eller hyllor/skåp med medaljer och pokaler. Sen är jag allergisk mot för små mattor som inte går in under soffan. Och knalliga färger.

 4. Elin skriver:

  Men vad är det med killar och lila och svart… Sådär såg det ut hemma hos min kille också innan vi flyttade ihop och jag snabbt kastade ut allt lila och pö om pö bytte ut alla svarta möbler hehe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..