ANNONS

12 anledningar att älska rosa

/

Inlägget innehåller annonslänkar* 

Löning idag hörni! Och barnbidraget har även det ramlat in på kontot. När solen har återvänt är jag som vanligt sugen på att shoppa massa rosa, nude och beiga plagg. Att jag fortfarande är lika blek som ett papper, ja det ignorerar jag. Jag tycker att ärmarna på klänningen här nedanför är så himla fina. Och hade jag haft en bebis hade jag mer än gärna haft den där rosa, runda lekmattan. En kompis till mig hade den hemma när Alice och Philip var små, väldigt smidig och dessutom snygg att ha framme.

*Annonslänkar, vad är det? 

Vi på LOPPI jobbar med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00