Vilka kändismän tycker du är heta?

Utan att avslöja för mycket om ett kommande projekt jag och Jessica jobbar med vill jag nu fråga er: Vilka svenska män tycker ni är heta/sexiga/snygga/roliga/intressanta för en intervju där vi kommer riktigt nära? Det kan vara alltifrån Darin och Danny till Persbrandt och Skavlan. Kom med dina önskemål! Jag är glad över att vi har nya projekt på gång, det har känts som jag stått och stampat ett tag. Nu vet jag att jag kommer att utvecklas, och det är viktigt!

Det är så roligt att jag får jobba med Jessica varje dag. Hon ger mig så mycket energi och glädje. Idag är Alice med oss här på kontoret. Hon har fått utslag i ansiktet igen och får vara hemma idag och i morgon. Eller idag har jag en del jobb jag måste göra, så hon får vara med oss här i några timmar. Jag är glad över att ha det fria jobbet jag har, det gör att jag kan jobba ikväll istället och ha båda barnen hemma i morgon. Mysigt ju!

Världens bästa sällskap här på kontoret. Vi har haft springtävling i korridoren, dansat fuldans till Rolandz och lekt flygplan. Gulliga lilla Sprallan, hon är en riktig gullmunk. Det ska bli spännande att se vad hon väljer till lunch… Pizza, pommes eller kanske någon pasta.