ANNONS

Andra chansen i Melodifestivalen

/

Jihoo! Äntligen dags för Andra Chansen i Melodifestivalen. Ikväll lägger jag min röst på Olivia med låten ”Never Learn”. Min kompis och stylist har stylat Olivia och hennes dansare. Jag blev sååå glad när Olivia gick till Andra Chansen. Så nu ikväll är det alltså dags igen! Jag håller tummarna för att hon går vidare till finalen, det hade varit så roligt. Kollar du på Mello? Vilka vill du se i finalen? Här kan du se Olivias bidrag. 

olivamello

Minns ni att jag och Jessica skickade in en låt till Mello? Hehe, den kom inte med.

EAF99617-29CE-4BDF-BDDA-F9646C5FA294

Jag, Jessica och Annika, även kallad Chichen.

P4080320

Jag och Annika, hand i hand på en strand i Thailand. Jag skulle gärna boka en resa med henne snart igen. Världens bästa och enklaste resesällskap. Alltid ett humör på topp och hon har koll på saker och ting. Eller nja. Ibland missar hon flyg eller hoppar på fel tåg. Men för det mesta är hon ett grymt sällskap när man är på resande fot. Nu är det dags för mig att fixa middag till kidsen. Jag längtar tills klockan slår 20 och Mello börjar. Jag tycker alltid att det infinner sig en liten tomhet när det är över. Jag har alltid älskat Mello och älskade att jobba med kalaset. När jag jobbade på olika tidningar jobbade jag ofta på efterfesterna.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00