När barnen tar min mobil och fotar…

God morgon! Måndag morgon och jag är både pepp och trött. Trött för att Alice kom in till mig och Philip mitt i natten. Det är mysigt men trångt att sova alla tre. Och strax innan 06 vaknade båda två, pigga och glada. Och de slet av mig täcket och sa ”Mamma vaaaaakna. Nu är det morgon!”. Det var bara gå upp, göra frukost och sen fightas när kläderna ska på. Någon mer än jag som har problem med det? På förskolan kan de ju klä på sig själva, men hemma. Nej. De vägrar. Det är lika svettigt varje gång. Båda barnen vill gärna vara nakna hemma. Hur som helst… Nu är jag på kontoret och gick igenom bilderna i mobilen. Det är alltid lika kul att gå igenom den efter en helg med barnen. 

IMG_2811

Philip har fotat Alice när hon dansade. 

IMG_2819

Någon har fotat en liten väska med tårtbitar i. 

IMG_2805

Älskade lilla skrutt. Han valde kläder själv. Den här tröjan har Alice fått av min låtsaspappa Acko. 

IMG_2816

klassisk selfie! 

IMG_2801

Alice fotade även mig när jag satt i soffan i vardagsrummet.

Nu är det hög tid att dricka dagens andra kaffe och köra igång här på kontoret. Vi ska måla ett andra lager rosa färg och sen blir det möblering.

tvillingpodden_170

Just det! Måndag = nytt avsnitt av Tvillingpodden. Avsnitt 170 heter ”Angelicas nya kille” och ja. Det handlar om N. Jag berättar om när jag gav honom en present som jag uppskattade mer än vad han gjorde. Och nu tror jag att jag haft sönder presenten… Lyssna på tvillingpodden.se, itunes, acast eller via din poddapp. Happy lyssning!

 

 1. Hej! Älskar eran podd och lyssnar alltid så fort ni slängt ut ett nytt avsnitt.
  Jag är otroligt glad för att du har hittat kärleken på nytt och tycker det är härligt att höra om. Men.. Det här avsnittet kändes så glansigt och det gör det ibland annars också. Ni är ju väldigt flamsiga och mysiga annars, så jag menar inget negativt med det. Men ibland blir det så flamsigt att man liksom… inte orkar lyssna färdigt. Lite så blev det nu.
  Annars har ni en superpodd. Kram på er båda 🙂

  1. Hej fina du! Ja, vissa avsnitt blir flamsigare än andra. Så är det. Inte bra när det blir så flamsigt att det inte går att lyssna klart dock. <3 Ska ta till oss det inför nästa inspelning. Kramar

 2. Anna skriver:

  Så fint det blir på kontoret! Var har ni köpt den svarta ”tavlan” som ni skrivit så fint på? 😉 Såg den på din instagram och den va ju jättefin!
  Kram!

 3. Oj vad jag känner igen det där med kläderna. Nu när han fyllt fyra så har han börjat vilja göra det själv, inte var det omöjligt. Kläderna har gått ganska bra till och från men strumporna vägrade han lära sig. På förskolan däremot klär han i princip alltid på sig själv utan protester. Så det kommer vända en dag för dig också, har tålamod bara <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..