ANNONS

Jag tuggade på någon annans gamla tuggummi

/

Igår var jag och N på galapremiären av Tårtgeneralen. Ni vet boken som Filip och Fredrik skrivit som nu har blivit film. Jag grät så mycket. Flera gånger. Och skrattade. Det här är en film ni måste se, den var verkligen känslosam på så många olika plan. Otroligt fint gjord är den. Vi var även bjudna på efterfesten men valde att åka hem istället.

IMG_3211

Filip och Fredrik. Bäst! Jag kan verkligen rekommendera filmen Tårtgeneralen.

IMG_3214

Jag är glad att vi fick ses några timmar under hans pappavecka. Idag är jag inne i stan och jobbar så nu sågs vi en snabbis och drack en grön juice ihop. De är de där små stunderna som verkligen betyder något tycker jag. Att vi båda prioriterar varandra. Att vi båda vill ses så ofta vi kan och får möjlighet. Att vi båda pusslar och trixar och fixar. Så fint och härligt att känna sig prioriterad.

IMG_3237

Green mile på Joe & The Juice är en ny favorit. Så himla god! Ganska dyr dock, men den är rätt mättande.

IMG_3228

Igår på bion fick man popcorn och cola zero till min stora lycka. Till min inte så stora lycka fick jag en chock halva vägen ner i popcornbägaren… Jag hann tänka ”Men oj, är det mintsmak på popcornen” tills jag kände att det var en helt annan konsistens på det jag hade fått i munnen. NÅGONS GAMLA TUGGUMMI! Jag hade dragit min popcorn under min stol fram och tillbaka när folk skulle gå förbi. Jag tänker att det då måste ha ramlat ner ett gammalt, tuggat tuggummi… Ni vet, vissa trycker ju upp sitt gamla tuggummi under stolen. Ej så fräsch. Jag trodde jag skulle spy där och då. Usch. Så så så otrevligt.

När jag kom hem upptäckte jag att halva väskan var full av popcorn. Då kom jag och tänka på en nyårsfest (hemmafest) jag var på. Jag väldigt full och hungrig så jag tog en chipsskål och tömde ner hela den i min väska. Så att jag skulle ha chips på hemresan. Så så så otrevligt. Jag vet. Jag somnade dessutom i taxin på vägen hem så jag åt inte ens mina stulna chips. Och väskan blev helt förstörd av allt flott. Rätt åt mig.

1
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00