ANNONS

Bakis idag? 6 tips som räddar dig!

/

Drack du igår? Vaknade du i morse med riktigt dålig andedräkt, bultande huvudvärk och en trötthet som inte är av denna värld? Då är du förmodligen aningens bakis. Vi är många som varit där. Här är mina 6 bästa tips på hur du överlever dagen och dessutom har det mysigt på köpet.

img_1827

Två partyglada twins!

1. Drick vätskeersättning 
Du behöver förmodligen fylla på kroppen med vätska. Cola i alla ära, men kör på ett eller två glad med vätskeersättning först. När du gjort det är det dags att borsta tänderna och köra munskölj för en fräschare andedräkt.

2. Bajsa
Sanning! Skiten behöver komma ut. Sätt dig på toaletten och låt det komma.

3. Drick kaffe och ät mat 
För att komma tillbaka till ett piggare och fräschare du behöver du äta. Gör en stor kopp kaffe eller te och frossa i goda mackor eller croissanter. Ät sånt som du vet att du mår bra av.

4. Ta en dusch eller ett bad
Ställ dig i duschen och njut. Eller ännu hellre, lägg dig i ett bad. Lyssna på härlig musik och låt hela din kropp koppla av. Detta är extra skönt om du haft en natt på höga klackar med mycket dans.

5. Titta på en film du redan sett 
Sätt på en film eller tv-serie du redan sett. Gärna någon favorit, då gör det inget om du somnar i soffan eller sängen. Det är en fördel att sova bort så många timmar som möjligt när du inte mår toppen.

6. Närhet är det bästa
När jag är bakis älskar jag att vara nära någon jag tycker om. Eller ja. Det beror på hur bakis jag är. Ibland är det skönt att vara helt ensam i sin ångest… Men allt som oftast vill jag ha en varm och härlig famn att krypa upp i. Sova lite, gosa, äta smågodis och sen sova igen. Bra söndag!

4
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00