Tvillingpodden möter Pappapodden och pratar sexfantasier

Dags för ett bonusavsnitt av Tvillingpodden där vi möter Nisse och Manne i Pappapodden. Vi har gjort det två gånger förut och upplägget är samma nu som då. I första delen ställer vi frågor till Nisse och Manne, det avsnittet hittar ni här, på acast hos Pappapodden.  

Vi spelade in avsnittet på acast, jag tycker att deras kontor är väldigt härligt. I avsnitten blir det prat om riktigt hemliga sexfantasier, skilsmässan, Jessicas och Ibbes relation. Om hur man avbryter ett bråk som är typ som ett myggbett. Som man bara vill klia på men som blir ett blödande sår tillslut. Vi pratar om mycket annat också. In och lyssna! 

Långt hår, minst sagt! Till våren/sommaren vill jag ha det igen, löshår alltså. Nisse sitter med inbjudan i handen till min och Jessicas något försenade 30-årsfest. Vi körde tema Russebuss mitt i SKAM-hetsen. Så kul! Jag vill hyra en sån buss igen och ha fest.

Första gången vi spelade in såg vi fyra ut såhär. Vi ska dubbelpodda med Josefin & Vanja också. Nu har vi pratat om det i en evighet, vi ska bara sätta ett datum sen kör vi! Om ni har några frågor till det avsnittet med Josefin och Vanja är det bara kommentera här nedanför eller maila mig på angelica.lagergren@icloud.com.

Med Vanja på Årets mama på Oaxen. Hon och Josefin är så himla peppiga, gulliga och härliga. Jag ser fram emot att ses och skapa magi. I morgon spelar vi in nästa veckas avsnitt av vår podd, ett vanligt avsnitt. Har du önskemål om tema? Kommentera gärna!

 1. Barn med flera olika män/partners, hade varit roligt att höra om spec nu när A har skiljt sig o träffat N! Kram

 2. Tova skriver:

  Jag har några frågor som ni gärna får ta upp i podden imorgon.
  1. Var ser ni er själva om 10 år?
  2. Lyssnar ni på någon annan podd? Om ja, har ni någon favorit?
  3. Jag vet inte om ni lyssnar på er podd, men finns det något avsnitt som ni gillar lite extra eller känner er riktigt nöjd och stolt över?
  4. Vem skulle ni verkligen vilja ha som gäst i podden?
  Ni är bäst och tack för en underbar podd!

 3. Me skriver:

  Såå roliga avsnitt! Men varför så korta? Hade varit kul om ni fortsatt utveckla varje fråga när ni liksom precis kom igång!

 4. Jätteroliga avsnitt. Lyssnade på er (som alltid) och på paddapodden.
  En önskan om teman:
  – föräldraskap: hur är ni som föräldrar? Vad tycker ni att ni är bra på resp. Sämre på i föräldraskapet?
  – övrigt: om ni skulle byta kropp med varandra för en dag, vad tror ni att ni skulle upptäcka om varandra?
  – barndom: vad är era starkaste minnen från barndomen och finns det nått som ni har önskat att det vore annorlunda?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..