Frågor om mannen jag är tillsammans med

Jag fick en kommentar med massa frågor om Nicklas, mannen jag är tillsammans med. Jag har såklart stämt av med honom vad som är okej att dela med mig av. Så ni som blir oroliga över att jag hänger ut honom kan pusta ut!

Min kärlek.

Hur var er första dejt? 
– Vår första dejt ja… Den var hemma hos Nicklas. Kanske dumt att åka hem till någon man inte känner… Men anledningen till att den blev hemma hos honom var för att vi har gemensamma bekanta. Jag hade pratat med honom via facetime varje dag hela veckan innan. Jag kände mig trygg med att åka hem till honom. Vi bestämde oss för att äta charkisar och ost. Jag tycker att det är lite jobbigt och kan bli stelt att sitta och äta middag tillsammans första gången man ses. Så charkisar fick det bli, riktigt gott och avslappnat. Det blev ingen alkohol, jag tog bilen dit. Vi satt och pratade i soffan och det kändes som att vi redan kände varandra. Jag åkte inte hem den kvällen, jag sov kvar. Morgonen efter bjöd han på pannkakor.

Charkisar på första dejten – bra dejtmat tycker jag! 

Var du nervös inför första dejten?
– Ja, det var jag. Väldigt! Jag tog som sagt bilen dit. Jag har varit i området där han bor förut men jag visste inte exakt var han bodde. Jag hade ställt in min gps men det hjälpte inte. Jag var alldeles för nervös så jag irrade runt. Körde fel flera gånger. Svettades och fick djupandas. Värst blev det när jag skulle parkera. Det var sååå trångt. Nickas öppnade sin dörr när jag höll på att parkera, då möttes våra ögon på riktigt för första gången. Ja, det blev inte direkt lättare att parkera då.

Funderade du vad du skulle ha på dig?
– Ja, men jag har ett optimalt plagg för dejt. Min svarta dejtblus från Daisy Grace och ett par svarta jeans.

Bästa plagget för en första dejt! 

Och första kyssen?!
– Den väljer jag att behålla för mig själv ett tag till.

Hur ofta ses ni/hörs ni? Och brukar du sova hos honom eller hos dig? 
– Nicklas har också barn så det är ett pusslande. Vi har inte träffat varandras barn än, så vi ses bara hemma hos varandra när vi inte har barnen. Han bor en kvart härifrån (med bil) vilket är skönt. Men vi försöker få till små tillfällen att ses även veckorna när vi har barnen. En lunch, en långfrukost, en kaffe eller bara en kort promenad på stan. Jag har även åkt hem till Nicklas bara för att få kyssa honom i dörröppningen när hans barn har somnat. Romantiskt och mysigt! Vi hörs varje dag, flera gånger om dagen. Vi har en konversation på insta direkt, en annan på sms och en tredje när vi pratar i telefon. När barnen somnat ringer vi videosamtal. Vi ses oftast hos honom, för att jag trivs så bra där.

Ibland ses vi och dricker kaffe eller juice på stan. Alla små tillfällen är värda så mycket och betyder massor. 

Hur gammal är Nicklas och vad jobbar han med?
– Han är 35 år och jobbar som ledare på ett stort internationellt företag.

Ser du dig ha fler barn tillsammans med Nicklas och vet du vart han står i den frågan?
– Just nu känns det absolut inte aktuellt och jag vet att han känner likadant. Men jag ska aldrig säga aldrig. Men min dröm har alltid varit att ha fyra barn och eftersom Nickas har två barn.. ja då blir det ju fyra. Just nu längtar jag inte efter en graviditet eller en bebis.

 1. Du är så värd det här efter allt du gått igenom! Tack för att du delat med dig av dina tuffa resa, du är sjukt stark som har orkat göra det! Har följt både dig och Jessica sedan ni startade podden. Minns i somras när jag låg i poolen här hemma med er podd i öronen och du outade att ni skulle skiljas. Kan ju säga såhär att jag inte är en särskilt känslig person i vanliga fall, var dock gravid då men grät inte ofta ändå… Men nu började jag storgråta eftersom jag haft dig och Stefan som förebilder när jag föreställt mig hur mitt och min sambos liv skulle bli med barn! Har alltid haft tanken om att ha barn tätt också och folk har sagt till mig att det är dumt för förhållandet och jag tänkte alltid ”men jo det fixar vi för Angelica & Stefan visar ju att det går!” Nu har vi vår lilla tjej här på snart 5 månader och hoppas på att kunna bli gravida snart igen och att vår relation håller för det! 🙂

 2. Du är så värd det här efter allt du gått igenom! Tack för att du delat med dig av dina tuffa resa, du är sjukt stark som har orkat göra det!

 3. Du är värd att vara lycklig!!

 4. Anna skriver:

  Idag hade jag och min 3 åriga dotter en diskussion angående att ha på sig sin glittriga sommarklänning på stan eller inte. Diskussionen slutade med att dottern sa- Men mamma om du bestämmer vad du vill göra, så bestämmer jag vad jag vill göra!
  Tänk om alla bittra människor som kommenterar massa dumheter bara kunde sköta sitt eget liv, låt Angelica äta kött om hon vill, å låt hon ha hur många barn hon vill!!!
  Å för den nyfikne; sommarklänningen funkade hur bra som helst på stan!

 5. Anna skriver:

  Idag hade jag och min 3 åriga dotter en diskussion angående att ha på sig sin glittriga sommarklänning på stan eller inte. Diskussionen slutade med att dottern så, – Men mamma om du bestämmer vad du vill göra, så bestämmer jag vad jag vill göra!

  Tänk om alla bittra människor som kommenterar massa dumheter bara kunde sköta sitt eget liv, låt Angelica äta kött om hon vill, å låt hon ha hur många barn hon vill!!!
  Å för den nyfikne; sommarklänningen funkade hur bra som helst på stan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..