Korvgrillning i stallet med båda barnen

I morse vaknade jag och barnen strax innan 06. De lekte hav i min säng och jag passade på att rensa garderoben. Jag hade beställt 10 par nya tights/byxor till barnen och vek in allt i deras garderob. De har fortfarande samma storlek och jag gör ingen skillnad på Alices kläder eller Philips kläder. Jag tycker om när de får välja själva, det blir inte alltid så snyggt men gulligt. Efter frukosten packade vi ner morötter och begav oss till stallet. Min moster och mina två kusiner var där och Alice och Philip red. Alice på lilla hästen Primör och Philip på en stor islandshäst. Det bästa med stallet är den friska luften, alla mina kusiners hundar och gemenskapen. Jag älskar att vara där. Vi grillade korv och satt i solen i lä. En riktigt härlig förmiddag!

Alice red alldeles själv. Jag höll i Primör en stund men sen släppte jag. Hon är så duktig min lilla dotter.

Gaaaalopp!!!

Vi grillade vegokorv och vanlig korv. Mmm rostad lök på, så gott!

Philip ville hjälpa till inne i stallet med vattnet. Efter ridturen åkte vi hem och nu blir det våfflor till mellis. Det här är verkligen en perfekt söndag. Jag tycker så mycket om att hänga med de här två mysmunkarna. I eftermiddag kommer mamma hit och leker med barnen. Jag behöver storstäda. Jag ska opereras i morgon (inget farligt) och kommer bli sängliggande i några dagar. Då är det skönt med extra rent och fint här hemma.

 1. Frida skriver:

  Lyssnade på pappapodden avsnitten igår (jättekul) både det nya och för 1 år sedan. Har du lyssnat på det efter skilsmässan? Ni pratade ju bl.a. om jessica o ibbes relation och att hon fick mer uppmärksamhet eftersom att det krisade mellan dem och att det behövdes en kris i din o Stefans perfekta relation med. Hade ni det krisigt då och valde att inte berätta om det? Va ju bara 2 månader innan skilsmässan var ett faktum. Hoppas inte du tar illa upp o vill svara på min fråga, inget illa menat. Älskar din blogg o podd fortsätt så!! Kram

 2. Kim skriver:

  Vilken härlig söndag! Vad är det för operation? Hoppas allt går bra!! Kram

 3. Sofia skriver:

  Det verkar som ni har haft en underbar dag! Lycka till med operationen 🙂 om man nu säger så? Haha!

 4. Malin skriver:

  Hej! Rider du och Jessica aldrig när ni är i stallet? Sån lyx att ha tillgång till hästar

 5. Fanny skriver:

  Vad ska du opereras för?:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..