Jag lever

Aj som fan, minst sagt. Jag vill bara kika in för att säga att jag lever. Allt har gått bra även det blev ett lite större ingrepp än planerat. Vad jag opererat väljer jag att hålla för mig själv. Men jag ville att ni skulle veta varför det tystnade under dagen. Jag har världens bästa mamma och tvilling som hjälpt mig hela dagen. Jag fick komma hem från kliniken vid 17-tiden, mamma körde hem mig. Och Jessica har varit med mig hela dagen. Nu ligger jag i soffan, hög på morfin och försöker samla kraft att ta mig upp till sängen. Jessica ska sova här inatt. Tanken var att Nicklas skulle vara här nu, men sjukdomar kom emellan så jag är evigt tacksam över att Jessica kan vara hos mig. Jag trodde jag var smärttålig, men nja. Jag är inte så pigg just nu.

Foto Felica/Studio Emma Svensson

En gullig bild från River Islands event i lördags. Fler bilder kommer i morgon. Så himla duktig fotograf tycker jag.

 

LOADING..