Ett riktigt bakslag

Inlägget innehåller annonslänkar* 

Jag sov typ hela natten, jag vaknade några gånger och tänkte ”mooorfin”, men somnade om. Jag tänkte när jag vaknade att gud vad skönt att känna sig utvilad. Jag kände att jag hade massa energi. Nicklas skulle jobba hemifrån idag och kom och hämtade upp mig hemma. Tanken var att jag också skulle jobba, men först ville jag bara vila en kort stund i hans säng. Fyra timmar senare kom han och väckte mig och sa att han hade gjort lunch. Fina Nicklas. Jag är verkligen trött. Riktigt trött, seg och smärtpåverkad efter operationen.

Med min älskling i hans bil.

Mina solglasögon kommer från River Island. Du hittar de här, de kostar bara 199 kr!

Gula pumps, gul keps, rosa skor med glitter, rosa skor med rosetter, svarta loafers, citronväska, rosa skjorta. gul klänning.

Jag och barnen var på en påskbrunch i lördags som River Island höll i. Tanken var att vi skulle ha kläder som de hade skickat, men det blev en missuppfattning med budfirman så mina kläder kom försent. Här ovanför är i alla fall några av grejerna. Allt kommer från River Island.

Hand i hand på vägen hem. Jag kände mig som världens tråkigaste sällskap idag. Men Nicke jobbade så egentligen gjorde det ju inte så mycket att jag sov. Nu sitter jag hemma hos Jessica, Ibbe och Elsa. De ska bjuda mig på middag. Jag tror att det blir torsk och sötpotatis. Spännande!

*Annonslänkar, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

  1. Sara skriver:

    Kommenterade ditt inlägg om coolsculpting efter som jag ska göra detta på AK i nästa vecka och var nyfiken på dina resultat så här långt.
    Hade vart kul om du ville svara 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..