Att få ballonger utanför dörren…

En av många fördelar med att jobba som influencer är att det kommer många roliga och goda bud hem. Jag fick precis ett bud från Viaplay med barnens favoritserie ”Paw Patrol”. Massa påskgodis, ett gosedjur, juice och ägg att pynta påskriset med. Nu är inte barnen här tyvärr, men de får grejerna när de kommer hit nästa gång. Jag älskar att få bud, men vill såklart att barnen ska förstå att det här inte är vardag för andra. Flera gånger i veckan står det ballonger och paket utanför vår dörr.

Det är ju deras vardag, men inte andra barns. På förskolan hade barnen pratat om var kläder kommer ifrån och Alice hade sagt ”Kläderna kommer i påsar till mammahuset” och de andra barnen hade sagt nej. ”Man köper kläder i affären”. Men Alice och Philip handlar väldigt sällan kläder med mig, för det är som Alice säger. Det kommer kläder i påsar till mammahuset. En väldig lyx måste jag säga!

Tusen tack Viaplay! Viaplay är ett företag som gör det där lilla extra när de skickar bud. Det känns alltid genomtänkt. Om jag skulle jobba med nåt annat vore en dröm att jobba med sånt. Fixa bud och överraskningar till företag och influencers. Det hade varit så kul att jobba på en PR-byrå.

Barnen kommer älska lilla rosa Skye.

Jessica hade fått ett bud från Depend så jag ska måla naglarna tänkte jag. Jag smsade Nicklas och frågade vilken färg han gillade bäst. Jag hade gissat på det röda, men han valde det rosa.  

Världens lyxigaste fredagsbud! Choklad i mängder från Godiva. Jag har aldrig testat deras choklad, det ska bli spännande att se. Jag tror jag fick sju olika smaker. Och väldigt gulligt att de hade skrivit att jag skulle dela chokladen med min nyfunna kärlek.

Har ni testat Godiva? Jag ska hoppa in i duschen nu. När jag vaknade i morse var jag så förkyld att det kändes som att bihålorna skulle sprängas. En förkylning och hosta var det sista jag behövde nu. Men men. Jag har sovit hela förmiddagen och lyckats ta mig ut på en långsam promenad. Alla mina små lampor i badrummet hade slocknat och jag behövde köpa nya. I eftermiddag kommer Nicklas och hämtar mig. Vi har hela helgen tillsammans och jag ska vila och tanka kärlek. Nästa vecka ska jag resa bort så då kommer vi vara ifrån varandra. Alldeles, alldeles för länge. Hoppas att ni har en fin fredag!

  1. Härligt med ballonger!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..