ANNONS

När kontakten är noll och ingenting med barnen

/

Inlägget innehåller annonslänkar*

Äntligen måndag! Jag är sjukt peppad på en ny vecka. I morgon flyger jag och Jessica till Malaga för att hoppa på världens största kryssningsfartyg. Det är en pressresa vi blivit bjudna på, jag vill vara tydlig med det. Jag får inte betalt för att skriva om fartyget, men vi är inbjudna att följa med på resan. Vi kommer tillbaka på torsdag och då får jag ÄNTLIGEN träffa barnen igen. Jag och S är i ett pressat läge just nu. Jag önskar att jag kunde dela med mig av det till er, men av respekt till honom (som trots allt är barnens pappa) gör jag inte det. Men vi kan säga såhär. Kommunikationen är just nu noll och ingenting. Hemskt. Jag får kolla uppdateringar idag från barnens förskola för att se hur de haft det. Sorgligt att det ska behöva vara såhär. Jag vet att ni är flera som gått eller går igenom skilsmässor. Ni som är i starten. Där smärtan och ångesten är som knivar. Jag önskar att jag kunde säga att det känns bra såhär ett år senare. Det gör det inte. Bättre ja, men inte bra. Långt ifrån.

Foto: Jezzica Sunmo En bild från tidningen amelia där jag var med och pratade om skilsmässan. Toppen kommer från Lindex, den hade jag tyvärr bara lånat till plåtningen. Jag önskar att jag hade köpt den när den fanns i butik. Så fint med spets. 

Från nåt riktigt tråkigt till nåt roligare och mer glatt den här måndagen. Jag köpte som sagt nya vårskor igår och det har trillat in så många frågor om skorna på instagram. De kommer från Nike, modellen heter Air Max Thea J. Jag har alltid velat ha ett par Air Max, men faktiskt aldrig ens testat ett par. De sitter som gjutet på min fot! De är rätt smala om man jämför med Stan Smith från Adidas som jag vanligtvis köper ett nytt par av på våren.

Jag köpte mina på Nike i Gallerian i Stockholm, de kostade 1200 kr.  Glad påsk Angelica, önskar Angelica. Det är du värd!

Nicklas skrattade åt mig när jag tog ut skorna i snön och fotade. Han sa ”Älskling, det är ju kaaaallt ute”. Men ljuset ute är så mycket bättre ute än inne. Vad gör man inte för en bra bild? Nu ska jag dricka dagens andra kopp kaffe och svara på massa mail. I eftermiddag väntar två spännande möten inne i stan. Sen är det verkligen hög tid för mig att åka och hem och packa inför kryssningen. Fina klänningar ska packas ner, det är olika klädkoder på fartyget beroende på vilken restaurang man ska besöka.

*Annonslänkar, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00