När kontakten är noll och ingenting med barnen

Inlägget innehåller annonslänkar*

Äntligen måndag! Jag är sjukt peppad på en ny vecka. I morgon flyger jag och Jessica till Malaga för att hoppa på världens största kryssningsfartyg. Det är en pressresa vi blivit bjudna på, jag vill vara tydlig med det. Jag får inte betalt för att skriva om fartyget, men vi är inbjudna att följa med på resan. Vi kommer tillbaka på torsdag och då får jag ÄNTLIGEN träffa barnen igen. Jag och S är i ett pressat läge just nu. Jag önskar att jag kunde dela med mig av det till er, men av respekt till honom (som trots allt är barnens pappa) gör jag inte det. Men vi kan säga såhär. Kommunikationen är just nu noll och ingenting. Hemskt. Jag får kolla uppdateringar idag från barnens förskola för att se hur de haft det. Sorgligt att det ska behöva vara såhär. Jag vet att ni är flera som gått eller går igenom skilsmässor. Ni som är i starten. Där smärtan och ångesten är som knivar. Jag önskar att jag kunde säga att det känns bra såhär ett år senare. Det gör det inte. Bättre ja, men inte bra. Långt ifrån.

Foto: Jezzica Sunmo En bild från tidningen amelia där jag var med och pratade om skilsmässan. Toppen kommer från Lindex, den hade jag tyvärr bara lånat till plåtningen. Jag önskar att jag hade köpt den när den fanns i butik. Så fint med spets. 

Från nåt riktigt tråkigt till nåt roligare och mer glatt den här måndagen. Jag köpte som sagt nya vårskor igår och det har trillat in så många frågor om skorna på instagram. De kommer från Nike, modellen heter Air Max Thea J. Jag har alltid velat ha ett par Air Max, men faktiskt aldrig ens testat ett par. De sitter som gjutet på min fot! De är rätt smala om man jämför med Stan Smith från Adidas som jag vanligtvis köper ett nytt par av på våren.

Jag köpte mina på Nike i Gallerian i Stockholm, de kostade 1200 kr.  Glad påsk Angelica, önskar Angelica. Det är du värd!

Nicklas skrattade åt mig när jag tog ut skorna i snön och fotade. Han sa ”Älskling, det är ju kaaaallt ute”. Men ljuset ute är så mycket bättre ute än inne. Vad gör man inte för en bra bild? Nu ska jag dricka dagens andra kopp kaffe och svara på massa mail. I eftermiddag väntar två spännande möten inne i stan. Sen är det verkligen hög tid för mig att åka och hem och packa inför kryssningen. Fina klänningar ska packas ner, det är olika klädkoder på fartyget beroende på vilken restaurang man ska besöka.

*Annonslänkar, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

 1. A skriver:

  Om jag får gissa helvilt så hanldar det antingen om att:
  1 Stefan har sett dina uppdateringar om Niklas och antingen är han sotis eller så tycker han att du går för fort fram.
  2. Samma som punkt 1 fast det är Stefans tjej som har börjat lägga sig i din och stefans kontakt.

  Stefan verkar ändå vettig så om du vill bygga en fungerande relation så borde det inte vara några svårigheter. Om det inte funkar så beror det med största möjlighet på svartsjuka från stefans nya. E

 2. Sara skriver:

  Usch jag hoppas innerligt att jag aldrig hamnar i den sitsen med min sambo. Men en tänk som slog mig är att kan ni inte införa någon form av dagbok. Som ni kan skriva berätta om vad ni har gjort och om det är något särskilt som behöver framföras? Barnen kanske också skulle uppskatta detta. Att få vara med att skriva och lättare kunna vara med och berätta vad man har haft för sig. Det kanske skulle kunna vara ett steg i kommunikationen – tills stormen lagt sig

 3. Louise skriver:

  Så himla tråkigt att de blir så, hoppas att de blir bättre i framtiden.

 4. Tråkigt att höra att du måste gå via fsk för info de dagar du inte har barnen. Här fungerar det med sms när det är saker som den andra föräldern bör veta om. Däremot får sonen på 3 år ringa mig/sin pappa när han vill. Att neka barnet kontakt med den andra föräldern är bara elakt mot barnet anser jag och man ska ju som förälder främja kontakten mellan barnet och den föräldern som barnet inte bor hos. Jag hoppas verkligen att dina barn får kontakta dig under tiden som de är hos S om de skulle vilja det.. hoppas det blir bättre i framtiden. Kram

 5. Blir så ledsen över att läsa att ni inte kommunicerar. Att du ska behöva få uppdateringar från fsk och att inte han kan uppdatera dig. Hoppas det blir bättre snart! Du är värd att vara lycklig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..