12 härliga nagellack att ha i vår

Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag tycker att ljusa lack är det snyggaste som finns. Jag vet inte hur många olika rosa nyanser som står i mitt badrumsskåp, ändå är det ljusrosa eller beige lack jag köper när jag står där i butik och ska välja. Det eller grått! Det händer att jag köper nåt hallonfärgat eller chockrosa, men det är sällan jag använder det. Jag är dessutom en riktig latmask när det kommer till att ta bort lack… Jag gillar att pilla bort det. Men! Jag har världens bästa tips på bortagning längre ner här i inlägget.

Jag tycker även att det är fint att bara köra topplack. Med två kids är det inte alltid det finns tid att lacka naglarna. Nu när jag bara har barnen halva tiden är det i och för sig annorlunda. Jag minns när Alice och Philip var bebisar. Då var det typ omöjligt att fixa naglarna. Ibland passade jag på direkt efter amning, men nästan alltid vaknade Alice eller Philip och det blev kladdigt. Man måste ju liksom vara redo att stoppa in en napp, vagga eller bara hålla nära. Inte alltid så lätt med nymålade naglar då.

Bara baslack och topplack, inget emellan.

Letar ni efter bra borttagning till nagellack vill jag tipsa om såna här burkar som man doppar ner fingrarna i. Jag har testat både den från Makiash och den från Depend, båda är lika bra. Lykos har jag inte testat än. Har ni testat såna här brukar? En genial idé skulle jag vilja säga! Man slipper använda bomullsrondeller och det går fort.

*Adlinks, vad är det?
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

  1. V skriver:

    Hej!
    Kan inte du berätta lite om hur du gick vidare efter skilsmässan? Jag har gått igenom en liknande situation och har börjat dejta igen, men allting känns så meningslöst. Blev precis dumpad efter 4:e dejten och jag fattar att man kanske inte hittar rätt direkt.. Men det mesta känns motigt just nu Behöver råd. Kram (vem som helst får svara)

  2. Har inte följt dig så länge, vad står hjärtat för och hur är det gjort? Eftersom det är så ljust tänker jag på. Hoppas frågan är okej

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..