Skillnaden på sminkborttagning och ansiktsrengöring

Inlägget innehåller adlinks*

Vet ni vad… Trots att jag jobbade som skönhetsredaktör i flera år hade jag ingen aning om att sminkborttagning och ansiktsrengöring är två helt olika produkter. Visste ni det? Jag vet ju att det finns vissa produkter som är grymma på att ta bort ögonsmink. Men jag visste inte att ansiktsrengöring inte är anpassat för att ta bort smink. Och det visste inte Jessica heller. Det var John som lärde oss det under kryssningen förra veckan. Alltid lär man sig någonting nytt. Men! Nu vill jag ha er hjälp. Vad använder ni för sminkborttagning? John tipsade om en från Eucerin som jag måste kolla upp. Hur ser er ansiktsrutin ut? Jag har ju fastnat för ansiktsmasker och tycker att det är så härligt. Jag ska även passa på att boka in en till kemisk peeling och portömning innan sommaren är här.

Att lägga lite tid och pengar på huden är viktigt för mig, speciellt när jag passerat 30. Det har gått alldeles för många dagar där det här ansiktet har tvättats med tvål och vatten.

Jag vill testa den här ansiktsmasken från Pixi, någon av er som läser som gjort det? Tipsa mig (och mina läsare) gärna om era skönhetsfavoriter.

*Adlinks, vad är det?
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

 1. Tycker du ska spana in Maria Åkerberg eller liknande, har alla mina produkter till ansiktet därifrån förutom ansiktsrengöringen som är den orange ovan från Clarins. Annars har jag ansiktsvatten, jojobaolja, ögonkräm, ansiktskräm samt två olika peeling och två olika ansiktsmasker (använder i par varannan vecka).

 2. Mia skriver:

  Kör decleor micellar oil som sminkborttagning. Sen exuviance som rengöring, toner, retinol, c-vitamin, serum och dagkräm eller nattkräm.

  Kör ibland dermalogica daily microfoliant som är en helt fantastisk exfoliering! Man blir sååå len!

  Kör varje vecka någon/några masker. Ex codage micropeeling med både aha o bha-syra. Grym!
  Elemis herbal lavendel repair som lugnar o vårdar. Sen Beauté Pacifiqué hydrating mask som fuktgivande nattmask! Har även paulas choice och Thomas Peter Roth rose steem som fuktgivande.

 3. Anna skriver:

  Kan inte du göra en rengöringslista dör dumies? Hatar allt med krämer oxh tvätt heter men har väl börjat inse efter 30’att tvål oxh vatten inte funkar längre

 4. Ida skriver:

  Jag köpte bha-syra från paulas choice som nån av dina läsare tipsade om sist du skrev om skönhet och den är sååå bra!! Ingen portömning behövs för alla är borta!

 5. Emelie skriver:

  Jag använder sedan några år tillbaka Zo skinhealth by Zein Obagi, heeelt ljuvligt för huden! Personligen har jag valt att använda mig av Exfoliating cleanser, Daily power defense(återfuktande), o ungefär var tredje dag kör jag peeling med Exfoliating polish. Ibland gör jag även peeling som får verka under natten, då använder jag mig av ZO:s Invisapeel. Är det någon mer här som fastnat för detta märket? Jag har hittills inte träffat någon annan som använder sig av det här i Sverige, men jag kan varmt rekomendera det, bästa jag någonsin testat!!

  1. Jag använde det en del förut men det var lite tuff behandling för min hud. Men produkterna gav verkligen resultat! Bor i Norge 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..