En weekend i Berlin

För två år sen var jag, Jessica och pappa i Berlin på en weekendresa. Vi fick det av pappa i födelsedagspresent. Jag gillar att resa iväg en kortis på våren. Eller ja, längre resor går också bra. Vi fick även en resa till Barcelona av mamma när vi fyllde 30 år, den har vi inte åkt på än. Jag ser fram emot den resan, när den nu blir av.

Härligt att se nya ställen i världen, den var andra gången jag var i Berlin.

Jag shoppade de här snygga skorna som tyvärr blivit alldeles förstörda.  

Jag och lilla papi.

Uteserveringspremiär. Så gott med en kall öl i solen!

Mums!

Minns ni när detta var populärt?

Jag har ingen resa inbokad just nu i vår. Förra året var vi ju i Thailand en vecka vid just den här tiden. Det var härligt att starta våren med massa sol, bad och vila. Jag och Nicklas ska iväg en vecka till solen i september. Vi har bokat jordens lyxigaste hotell som är helt nybyggt. Någon kanske skulle säga att det är galet att boka en resa med någon man känt i typ två månader. En resa som är så pass långt fram i tiden, men vi känner inte så. Jag känner ju att det är med Nicke jag vill vara så det känns inte alls konstigt. Nu ska jag in på ett riktigt viktigt möte inför framtiden. Wish me luck!

 1. Underbart tycker jag!! Vågar man så vinner man, och känns det rätt så ja… varför tveka då?
  Själv så kollade vi på bostadsrätt för gemensamt bruk efter tre (!!) månader, flyttade ihop kort därefter och jag var gravid efter 9 månader… Så här i efterhand känns det lite halvtokigt med tanke på den korta tiden men det kändes rätt precis varje sekund. Och gör fortfarande, snart fem år senare.
  Kram och heja kärleken!

 2. Jag tycker bara det är bra att ni vågar boka en resa o prata om framtiden tillsammans! Det är ju roligt att ha saker att se framemot tillsammans.

  Jag o min sambo bokade en resa till Grekland fem månader framåt när vi bara varit ett par i fyra månader Nu har vi tre barn och varit ts i tio år

 3. Lycka till på mötet!
  Kul att ha en resa att se fram emot!

 4. J skriver:

  När det känns rätt så är det bara att köra så länge det inte kan drabba andra negativt.. tex kan det vara bra att inte flytta ihop för snabbt om man har barn men en resa är ju en annan sak. Skiter det sig är det ju bara att avboka. Min sambo och jag bokade en resa två veckor efter att vi blev tillsammans (hade dock dejtat några månader innan). Resan låg 6 mån fram ungefär men vi kom iväg på både den resan och många många fler. Nu har vi barn, bor i villa och fortsätter resa 14 år senare:)

 5. Diana skriver:

  Vad härligt att resa till solen nu. Jag saknar att resa, även om det bara var ett år sedan så längtar jag till nästa resa redan.
  Ha det fint.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..