Önskerubrik på ett inlägg i bloggen

Inlägget innehåller annonslänkar* 

Jag undrar vad ni allra helst skulle vilja läsa om just nu här i bloggen. Skriv en kommentar här nedanför med en önskerubrik så kommer jag lyfta upp flera stycken under veckan. Det kan handla om mig, barnens utveckling eller uppfostran, mitt jobb eller kanske framtidsdrömmar. Ös på!

Jag älskar mina nya sneakers från Nike, här är en länk till liknande modell. (annonslänk) Här var jag på kryssning i medelhavet med Jessica. Jag gillar att skorna är så nätta. Jag har köpt ett par nya Stan Smith från Adidas varje vår, men de är plattare och bredare än de här. Här kommer ett gäng sneakers jag gärna skulle ha hemma att välja mellan. Speciellt de där piggelingröna från Nike!

Vi har lite spännande grejer på gång som vi inte har kunnat berätta om. Den första maj kommer det ske en stor förändring här i bloggarna, men mer än så kan jag inte avslöja just nu. Både jag och Jessica är hur som helst pepp på detta! Skriv din önskerubrik nu bästa läsare.

*Adlinks, vad är det?
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

 1. Jag skulle vilja veta mer om dina bröstoperationer. Både hur du funderat kring dem innan och hur du upplevt resultatet både rent kroppsligt och mentalt, t.ex. om du känt att du blivit bemött annorlunda. Om du tycker att det var nån skillnad den här gången jämfört med förra gången du satte in implantat. Hur du tänkte angående storlek och form. Varför du behövde göra en korrigering och vad det var som blev ett större ingrepp än väntat då.

 2. Äktenskap nummer 2? Något du längtar efter eller får ångest över ? Hur ser en drömdag ut? Drömresemål? Favoritdryck? 🙂

 3. Min ekonomi (tankar om budget, sparande, hur din ekonomi har förändrats under åren, hur det är att leva på en inkomst, hur du Tönker att du sla bidra till att ge dina barn en bra syn på pengar osv.)

 4. Åh, vilken rolig idé! Jag har flera förslag:
  ”Såhär ser en perfekt ledig dag ut”
  ”Om jag blev 18 igen, vad skulle jag göra annorlunda med mitt liv”
  ”Mitt drömbröllop 2.0” (Alltså om du skulle gifta dig igen, hur skulle det då se ut?)
  ”Om jag var statsminister skulle jag…”
  ”Fem saker ni nog inte vet om mig”
  ”Mitt drömresmål”

 5. – om du måste välja, miljonär eller evig kärlek till en partner?
  – vad skulle du arbeta med om du valde om och inte fick välja det du gör idag?
  – min bucketlist
  – här är jag om 5 respektive 10 år
  – mina råd till en ny kvinna i en mans liv som har barn (förstår om detta är jätte känsligt och inget du vill skriva om, men anledningen till att jag frågar är att min kille separerade för några år sedan och vi har nu dejtat ett tag och det börjar bli dags för mig att träffa hans barn. Så om du vill, vad hade du gett för råd från ditt perspektiv).

 6. Vem av er, Jessica eller du kom ut först? Undrar om det finns samma känsla som syskon, storasyster och lillasyster för er? Kan ni känna så?

 7. Att ha barn tätt vill jag läsa om. Jag är just nu gravid i vecka 17 och min dotter fyller sju månader imorgon ❤️

 8. ”Mina bästa middagstips”
  ”Mitt favoritplagg”
  ”Mitt absolut bästa köp”
  ”En perfekt dag”
  ”Fem saker som jag älskar med mig själv”

  Hoppas du får en fin vecka!

 9. Inkomstkällor
  Mina inspirationskällor
  Yrkesdrömmar
  Föräldraförebilder och hur du är när du känner dig som den bästa mamman
  Mitt hem i bilder
  Osäkerhet – känner du dig någonsin osäker, blyg, fel osv? Vilka teman i livet gör dig osäker?

 10. ”Vad jag önskar att jag visste när jag var 24” , haha jag är 24 och man inser hur sjukt mycket man lär sig på bara några år (som när man t.ex. var 18 och trodde man var vuxen och visste allt :P). Vad önskar du att du visste/förstod för bara några år sen?

 11. Jag är nyfiken på dina tankar kring vikt 🙂 har uppfattat det som att du inte behöver tänka i de banorna utan kan äta lite av varje? 🙂

 12. ‘Vi som känner angelica’
  Jag tycker att det vore kul om du gav ett stycke var till dina närmaste, där de kunde skriva vem du är för dem. Typ Jessica, Ibbe, Niklas etc. Spännande och säkert peppande. Bloggvärlden kan behöva lite kärlek ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..