Önskerubrik på ett inlägg i bloggen

Inlägget innehåller annonslänkar* 

Jag undrar vad ni allra helst skulle vilja läsa om just nu här i bloggen. Skriv en kommentar här nedanför med en önskerubrik så kommer jag lyfta upp flera stycken under veckan. Det kan handla om mig, barnens utveckling eller uppfostran, mitt jobb eller kanske framtidsdrömmar. Ös på!

Jag älskar mina nya sneakers från Nike, här är en länk till liknande modell. (annonslänk) Här var jag på kryssning i medelhavet med Jessica. Jag gillar att skorna är så nätta. Jag har köpt ett par nya Stan Smith från Adidas varje vår, men de är plattare och bredare än de här. Här kommer ett gäng sneakers jag gärna skulle ha hemma att välja mellan. Speciellt de där piggelingröna från Nike!

Vi har lite spännande grejer på gång som vi inte har kunnat berätta om. Den första maj kommer det ske en stor förändring här i bloggarna, men mer än så kan jag inte avslöja just nu. Både jag och Jessica är hur som helst pepp på detta! Skriv din önskerubrik nu bästa läsare.

*Adlinks, vad är det?
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

 1. ‘Vi som känner angelica’
  Jag tycker att det vore kul om du gav ett stycke var till dina närmaste, där de kunde skriva vem du är för dem. Typ Jessica, Ibbe, Niklas etc. Spännande och säkert peppande. Bloggvärlden kan behöva lite kärlek ❤

 2. Elin skriver:

  Jag är nyfiken på dina tankar kring vikt 🙂 har uppfattat det som att du inte behöver tänka i de banorna utan kan äta lite av varje? 🙂

 3. Jenny skriver:

  ”Min ekonomi efter skilsmässan”

 4. Maria skriver:

  Önskerubrik: så var jag när jag va 25, samt detta önskar jag att jag visste redan då. 🙂

 5. Maria skriver:

  Önskerubrik: så var jag när jag va 25, samt detta önskar jag att jag visste redan då.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..