Hon sprang 21.000 meter utan att stanna

Stoltheten vet inga gränser. Jessica sprang Tjejmilen 21 K i lördags och hon sprang HELA loppet. Jag är så stolt över hennes pannben och vilja. När hon bestämmer sig för en sak så genomför hon det bara. Eller egentligen inte så bara, för att springa 21 kilometer utan att stanna är verkligen långt ifrån bara. Jag hörde att det var flera som blev skadade under loppet och inte kunde slutföra. Jag gillar sidan hos Jessica att hon bara kör. Om hon skulle bestämma sig för att bestiga Everest, ja då skulle hon ta mig tusan klara det. Jag är inte alls lika stark i psyket som hon är.

Ariel och Jessica – två riktiga kämpar. Ariel, eller Emelie som hon egentligen heter har mitt drömjobb. Hon är barnmorska!

Jag satt i gräset och solade mig en stund efter att kämparna sprungit iväg. Som sagt. Jag är så stolt över Jessica. Nu slutade dagen inte så bra för hennes del. Hon fick åka ambulans till akuten där hon fick bästa möjliga vård. Det visade sig att Jessica har astma och hon fick dessutom en allergisk reaktion av allt pollen och damm. Hon hade så svårt att andas och hostade som en dåre. Stackarn. Jag och Nicklas åkte och hälsade på henne på akuten efter att vi hade ätit middag ute.

Nu finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden ute. Du kan lyssna via tvillingpodden.se, acast, itunes eller i din poddapp. Vi pratar om Jessica uppladdning inför halvmaraton. Vad åt och drack hon? Vilka mediciner pillade hon i sig? Och hur gick tankarna inför att springa längre än hon någonsin sprungit? Vi pratar även om livets kretslopp, pratar om relationsstatusen och Filip och Fredriks program Breaking News.

  1. Ja grymt bra jobbat av henne. Lyckades se henne i spåret på slutspurten och det kändes bra att få heja lite på henne. Kul att springa på dig oxå Hoppas du hade en fortsatt bra helg, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..