Mot Arlanda med tvilling

Tjena hej! Jag och Jessica ska hoppa in i bilen nu och åka mot Arlanda. Vi ska göra en inspelning där. Vi blev precis intervjuade av världens trevligaste kille. Så roligt samtal! När jag och Jessica blir intervjuade är det lätt att vi tar över och ställer frågor till den som frågar… Det blir lätt så när man själv är journalist och nyfiken. Men hur som helst blev det ett samtal med många skratt.

Såhär såg jag ut för ett år sen när jag, Jessica och Annika skulle åka till Thailand.

Och såhär var jag klädd när vi åkte till Marbella för att hoppa på världens största kryssningsfartyg. Jag älskar att resa och planerar just nu en resa till Barcelona med mamma och Jessica. Jag hoppas att det blir av i år, annars får vi sikta på nästa vår. Vad är härligast skulle du säga, möta våren i Barcelona? Eller åka dit i slutet av sommaren/början på hösten? Min mamma vill inte ha det för varmt nämligen.

 1. Om ni inte kommer iväg nu i vår tycker jag september är perfekt, även början av oktober! I september kan man fortf bada i havet, till skillnad från våren då det är rätt kallt efter vintern.

 2. Karin skriver:

  Journalist? Men är du verkligen journalist? Vad jag vet har väl inte du läst någon journalistutbildning på högskola/universitet. Får vem som helst bara kalla sig journalist utan utbildning?

  1. Haha okej! Sorry! Jag gick en tv-journalistisk utbildning. Jessica är utbildad på högskola.

 3. Amanda skriver:

  Barcelona är så fantastiskt men kanske skönast på vår eller höst när temperaturen är lägre (om man inte är där för endast sol och bad). Var där i början på november förra året och det var helt perfekt. Ca 15-20 grader på dagarna (perfekt väder för att strosa runt i och sitta på uteserveringar med en kanna sangria) och skönt med långbyxor och en tunnare jacka på kvällarna. Inte heller jättemycket turister då 🙂

 4. Det beror ju lite på vad ni vill göra. Våren är ju härlig för det är så mkt som blommar… men på hösten är det varmare i vattnet. September tycker jag är härligt, men även april-maj.

 5. Maria skriver:

  Ha en trevlig resa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..