Fokus och avslappning på samma gång

Wow vilken rolig dag! Och tack för alla peppiga kommenterar och mail. Jag var och provjobbade på Skincity som har sitt lager och kontor i Täby. Jag har ju känt att jag vill göra nåt mer än skriva och podda. Nåt där jag får jobba med kroppen mer. När jag fick tips från en fin följare på instagram att söka jobb på Skincity kändes det helt rätt. Och efter mina timmar där idag känns det ännu mer rätt. Det var så kul att få jobba med kroppen.

Mobilen låg undanstoppad i väskan i ett skåp och jag kunde fokusera på att vara 100% närvarande. Det var liksom fullt fokus och avslappning samtidigt. Svårt att förklara, med det var meditativt. Jag fick lära mig deras ”signature wrapping” och det var roligt. Jag hoppas på många pass där i sommar och höst, ingenting är klart än, så nu är det bara att hålla tummarna. Ett härligt gäng är det som jobbar där också. 

Nu laddar jag kroppen med nybryggt kaffe för att orka med lek och bus tills läggning. Jag hämtade Philip en timme tidigare från förskolan och Alice ligger nedbäddad i soffan. Hon sa ”Jag är sååå trött” och när jag sa att det var okej att hon vilade somnade hon på en sekund. Jag tror vila, massor att dricka och kärlek kommer göra henne frisk snabbare. Hon fick i sig lite jordgubbar och juice här förut också.

Hon ville ha alla sina gosedjur nära. Blåbärsnallen, Kattis, Kacka och Monkey. Sen är lilla Ninis nånstans där på en hörna också. För mig blir det kvällsjobb med artiklar (som jag gör på frilans) och i morgon väntar en headerplåtning hos Natalie Nyberg. Spana gärna in hennes hemsida, hon är så duktig! Nästa vecka sker en rätt stor förändring här i bloggen, men mer om det då. Nu blir det lek med Philip innan det är dags för middag.

LOADING..