Små barn, små problem, eller?

Idag hade jag inbokat att fixa nytt pass och även en plåtning med Jessica hos Nathalie Nyberg. Alice var feberfri så hon fick följa med mig. Vi fixade pass i Täby och åt yoghurtglass som mellis innan plåtningen. Eller glass och glass… Alice åt bara toppingen som bestod av strössel och godis. Dyrt godis kan man säga.

Så mysigt att få vara med henne så mycket.  

Allans färgglada glass. Både jag och Jessica kallar henne Allan så ofta att hon svarar ja när man ropar Allan efter henne. Lilla skrutt. Hon kallar sig själv för Alice Sprallis.

Ny header på G!

Plåtningen hos Nathalie var superkul och gick snabbt och smidigt. Jag kom på i morse att jag kanske skulle lånat nåt roligare plagg att plåtas i… Men nej. En vit t-shirt fungerar kanon tycker jag. Jessica köpte nya kläder igår, så fin jacka tycker jag.

När vi var klara med plåtningen åt vi lunch på Max. Alice är så enkel och mysig att ha med. Hon är i en gosig fas där hon gillar att vara nära. Men som på plåtningen kan hon själv upptäcka allt roligt som fanns i studion. Jag tycker att det blir roligare och roligare att vara mamma för varje månad som går. Enklare också. Där kanske jag får folk emot mig som säger ”små barn små problem, stora barn stora problem”. Men har inte varje fas någonting jobbigt med sig? Eller egentligen heeela livet? Allt är ju inte alltid glass och ballonger. Jag tycker att det är jobbigt med faser som är tunga och tuffa, men man vet ju att det blir lättare längre fram. Det är ju inte tufft för evigt.

 

  1. Alla åldrar på barn har sin charm.allt är inte glamour. av egen erfarenhet som har en av varje så var grabben rena drömmen i uppväxten och dottern var det bara massa revolter.tonårs tiden var som sagt inte problemfri.

  2. Louise skriver:

    Blir nog super fin header

  3. Tessan skriver:

    Tyckte tiden fram till ca 1-årsåldern bara var en nödvändig transportsträcka. Nu när dottern är drygt 2 är det så himla roligt varje dag!! Vi är fortfarande hemma med henne och att se henne utvecklas så explosivt som nu är magiskt. Och visst är det lättare med större barn 🙂

  4. Alex skriver:

    Ska ni slå ihop bloggarna? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..