PMS, tårar och lite shoppingtips

Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag känner av min PMS på ett helt otroligt sätt den här månaden. Jag glömde ta min medicin i morse men nu har jag tagit dubbel dos Premalex. Jag känner att den medicinen verkligen hjälper och det är skönt. Idag har jag en sån där tung gråtdag. En dag där jag gråter åt allt. I morse när jag sa hej då till Nicklas började jag gråta. Vi ses på tisdag igen, så det är verkligen ingen evighet. Men det kändes tungt att säga hej då. Den här veckan fick vi inte så många dagar tillsammans på grund av sjuka barn (Alice) och jobbresa till London för Nickes del.

Men men, nu ska jag rycka upp mig. Det är Valborg på måndag hörrni! Nu börjar våren på riktigt. Eller? Firar ni Valborg? Jag såg att de tänder brasan vid 20:00 här ute i Åkersberga, det är för sent för mina små kottar. De ligger i sängen vid den tiden. Och vi ska till invigningen av Kolmården på tisdagen så jag vill att de ska vara pigga och glada då. Jag bjuder på några shoppingtips denna löningsfredag. Estée Lauders foundation på bilden är min absoluta favorit. Så bra! Det där linnet med spets bara måste jag klicka hem. Man kan inte ha för många linnen.

*Annonslänk, vad är det?
Vi på LOPPI jobbar med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

LOADING..