Skönt att slippa packa in sjuka barn i bilen

I annonssamarbete med Apotea.se  

När jag levde i en relation var det jobbigt när barnen eller jag själv blev sjuka. Oron jag känner när Alice eller Philip inte mår bra är hemsk. Även om jag vet att feber för det mesta inte är farligt blir jag rädd att nåt inte står rätt till. Efter skilsmässan lever jag ensam med barnen på halvtid och då är det riktigt krångligt när någon blir sjuk. Förut fanns det alltid en vuxen som kunde vara med barnen medan den andra åkte iväg till apoteket.

En förkyld liten Alice som ligger nedbäddad i soffan.

Nu måste jag krångla in båda barnen i bilen och åka iväg till närmsta apotek eller be om hjälp av familjen när barnen är sjuka. Tur då att Apotea finns! Jag använder mig alltid av deras tjänst när jag eller barnen blir sjuka. Nu senast beställde jag hem produkter i förebyggande syfte. Även om vintern är förbi och förhoppningsvis den längsta perioden av snor och hosta, så finns ju risken där att de ska bli sjuka. Det blev smärtstillande, hostmedicin och nässpray till hela familjen.

Att få paketet levererat till dörren är grymt för mig som ensamstående mamma till två barn. Jag funderar  på hur min mamma klarade allt med mig och Jessica när vi var sjuka. Vi bodde hos pappa varannan helg, så hon drog helt klart det tyngsta lasset. När hon var hemma med oss som var sjuka fanns inget Apotea att beställa medicin ifrån. Inte heller hemleverans. För mig är det en självklarhet att få produkterna till dörren, men samtidigt känner jag att det är en lyx och jag känner tacksamhet. I och med hemleveransen kan jag lägga mer tid på barnen och det är skönt.

Det jag gillar med Apotea är att det är smidigt att beställa. Jag älskar deras topplistor! Deras utbud är brett och priserna väldigt bra. Nu när jag beställde passade jag även på att köpa hem tvål, schampo och deo också. Jag gillar att man kan få rådgivning via Apotea.se, du hittar tipsen med egenvård här.

//Bilderna innehåller receptfria läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning. //

Gos är också viktigt vid feber och förkylning! Gos, vila, glass och lite medicin brukar i alla fall göra att jag känner mig piggare.

I annonssamarbete med Apotea.se  

 

 1. Tycker oxå det är super! Beställer en sak, dagen efter hänger det på vårt dörrhandtag! Men jag tänker att jag vill välja alternativet där det går till närmaste affär så de inte behöver köra runt så mkt? Det kanske finns, får kolla mer noggrant! För är det inget akut så kan det ju lika gärna komma till affären!

 2. K skriver:

  Jag måste bara fråga en sak jag funderat på. Detta med ensamstående mamma. Det är du ju inte. Ensamstående mamma är man om man inge har barnens pappa kvar i sitt liv av olika skäl och har barnen mer eller mindre hela tiden. Så är det inte för dig. Du har barnen varannan vecka som jag fattar det? Känns lite som att du försöker profitera på den här ensamstående mamma diskursen som finns. Det är lite osympatiskt. Sluta låtsas att du är ensamstående för det är du ju inte.

  1. Pethra skriver:

   Som alla andra ”ensamstående” föräldrar gör då menar du väl? Det är inte bara Angelica som benämner sig själv som ensamstående utan typ alla skilda gör det, jag har aldrig hört någon annan kalla sig själv för något annat.

  1. Hej K, vi har delat upp tiden med barnen och kör 2-2-3, inte varannan vecka. Men du, vad är det att störa sig på? Att jag kallar mig själv ensamstående mamma? Jag förstår inte varför det skulle vara osympatiskt av mig? Le mot världen Klara, så kommer världen le mot dig. Lovar!

 3. Anna skriver:

  Köpte du verkligen hem tvål schampoo och deo? Lustigt så kallat ”samarbete” om du måste betala för att visa upp deras produkter i bloggen?

  Men jag håller med om att Apotea är toppen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..