ANNONS

En helt magisk kväll i skärgården

/

Igår var jag och Jessica (och många andra influencers) bjudna på middag av Eucerin som ville prata om solskydd och skönhetsprodukter för olika generationer. Vi åkte båt ut till Ruin Retreat som ligger i Saltsjö Boo. Jag hade aldrig hört talas om det stället innan men det var verkligen magiskt. Om jag någon gång skulle gifta mig igen skulle jag inte tacka nej till att ha middagen och festen där. Ja, till och med vigseln. Ett riktigt drömställe! 

Vi möttes upp vid Nybrokajen där en båt väntade på oss. Jag och Jessica hade spelat in Tvillingpodden innan så vi fick släpa med oss en resväska. Det var många som trodde att vi skulle sova kvar på eventet, men icke. Här kramas jag med Angelica som du hittar på shakeforshape.se. 
Angelica, jag, Jessica och Therese. 
På båtturen fick alla varsin liten flaska bubbel, en påse chips, vatten och batteri till mobilerna. Så himla smart grej! Jag skulle köra bil hem sen så jag fick dricka alkoholfritt. 
Vädret igår var minst sagt magiskt. 
Min klänning kommer från BikBok, jag har en likadan prickig. Tyvärr är det ett tag sen jag köpte den. 
Kristin Kaspersen och hennes son Filip är två av ambassadörerna för #generationEucerin. Hon verkar så jordnära och trevlig tycker jag. Jill Johnson och hennes bonusdotter Felicia är också ambassadörer och verkar såklart även de så härliga. Vilket fint gäng de hittat! 
Tjusiga drinkar. 
Therese, Jessica och en trevlig tjej som jobbar på Eucerin. 

Fatima, jag och Angelica. Jag har bara träffat Fatima och Angelica en gång innan, på ett annat event, men det känns som vi känt varandra mycket längre än så. 
Jag fotade några av produkterna i solnedgången. Som sagt, magisk kväll, magiskt ljus på ett maaagiskt ställe. 
Den här kvällen får bli startskottet för sommaren 2018 som jag vet kommer bli den bästa på länge. 

Vi bjöds på vegetarisk mat som var ljuvlig! Till förrätt åt vi en ceviche, jag måste testa att göra en liknande hemma. Hettan i den var så god, man ville bara ha mer och mer och mer. 
Har någon av er varit på Ruin Retreat? Jag måste få komma tillbaka dit. Det var så fint! Nu ska jag och Nicklas tända grillen. Jag har känt mig lite krasslig idag så skippade aw:n som Jessica är iväg på. Det blir mys här hemma istället med ett kallt glas rosé. I morgon väntar min första jobbdag på SkinCity. Det känns pirrigt och roligt!

Foto Rasmus Lindahl från Studio Emma Svensson

2
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00