ANNONS

Ytterligare ett nytt jobb

/

Hej hej från ett sjukt soligt Stockholm. Jag har slagit mig ner inne på Konditoriet i Sturegallerian för att jobba. Idag står klippa podd på schemat. Jag och Jessica var nere i Malmö i ett dygn för att ha möte med Mama Said Media.

Vi blir en del av deras team på deltid/frilans. Vi ska bland annat hjälpa till att klippa poddar och skriva artiklar. Så himla roligt! Det var roligt att få komma ner till deras kontor i Malmö och träffa alla tjejerna som jobbar där. Stämningen var verkligen så skön och bra. Som att komma till en familj. 

Jag och Jessica passade på att boka in en intervju med Pascal Mazza Ramsby från Robinson när vi var nere i Malmö. Det är till tidningen amelia och också en rörlig satsning. Jag hojtar när det finns ute att se. 
Kollar ni på Robinson? Pascal framstår ju i ärlighetens namn som lite oskön och dryg till och från. Som en person man verkligen inte vill bli osams med. Jag tänkte innan ”hoppas han gillar oss, annars blir det svårt att genomföra intervjun”. Men det visade sig att han var hur trevlig som helst. Vilken fantastisk kille! Vissa människor känner man bara att man inspireras av när man är nära och så kändes det med honom. Han hade en bra energi och sånt är så viktigt. Det blev en svettig och rolig intervju!
Världens bästa kollega, syster och vän. Jag är så glad att jag har henne vid min sida. Jag önskar ett stilla liv nu. Jag är trött på de djupa dalarna och höga topparna. Jag pratade precis med min bästa vän Annika som sa att det alltid händer nåt kring mig. Och så är det. Men ofta är det inte mig det händer men, eller jo. Kanske att det är mig, men också mycket runtomkring. Jag är en person som påverkas mycket av saker som händer i min nära omgivning och familj. Den här sommaren ska vara lika stilla som en satans vattenpöl. Inga mer plötsliga kallduschar, kallsupar och drunkningskänslor. Jag pallar inte det.

1
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00