Jag missade att ta två p-piller

När jag vaknade upp i Köpenhamn i lördags och skulle ta p-piller insåg jag att de låg kvar hemma.

Skit också, kände jag. Det innebar två dagar utan p-piller och det rubbar väl allt lite va? Jag har inga som helst planer på att bli gravid nu. Jag kände att det var så typiskt mig. Så slarvigt och klantigt. Men… Sen såg jag på nyhetsmorgon i morse, om en man som åkt upp i rymden för att filma. Och när han började filma insåg han att kameran inte hade något minneskort.

Som jag förstod det hade han glömt det på jorden. Tänk den isande känslan som då går igenom kroppen. Det ska jag tänka på varje gång jag glömmer nåt. Det mesta går att lösa, men inte om du är i rymden. 
Tanken var att jag skulle jobba heldag på SkinCity idag, mitt nya extrajobb. Men eftersom jag är en slarvig person hade jag inte dubbelkollat att jag hade fått ett bekräftelsemail om att jag fått passet jag sökt om. Det insåg jag sent igår, att jag inte alls skulle till SC idag. Jag som var så peppad! Hur som helst har jag massa annat jobb att ta tag i, så det är bara att fokusera på det. 
Jag har promenerat i mina nya skor från Skopunkten hela helgen. Så sköna! Jag älskar att de är i spets och är härligt glassrosa. Jag är dock som ni redan vet, en person som lätt smutsar ner mig, så de här är redan skitiga. Men men, skor är till för att användas.

  1. Maria skriver:

    Tack för ett nytt perspektiv. Du har helt rätt i att det mesta går att lösa, förutom om man är i rymden. Det gör ens egna problem lite mindre. 🙂

  2. Helena skriver:

    Du vet det säkert redan, men glömmer man ppiller ska man använda alternativt skydd i en vecka. Det tar upp till en vecka innan ppillren återfått sitt fulla skydd nämligen 🙂 kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..