ANNONS

Magisk glass och perfekt hårsvall

/

I mitt jobb ingår det att gå på olika event.

Om vi skulle tacka ja till alla event jag och Jessica blir bjudna på skulle vi inte göra så mycket annat. I början när vi startade upp företaget tillsammans tackade vi faktiskt ja till allt. Mycket för att nätverka, knyta kontakter och träffa framtida kunder/sponsorer. Nu är nätverket stort (mycket tack vare våra bakgrunder på Bonnier, VeckoRevyn och inom tv-branschen) men också tack vare alla event vi gått på.

Förra veckan bjöd gulliga Frida Fahrman och Dyson in oss till ett event i Mall of Scandinavia.
Foto Sandra Rogers 

Jag fick håret fönat och Frida höll jordens finaste tal till oss utvalda mammor som fått komma. Jag kunde inte hålla tillbaka mina tårar utan stod där och snyftade.

Foto Sandra Rogers 

Grym fön, jag har hunnit testa den hemma några gånger nu också och det går sååå mycket snabbare med den här än med min gamla fön. Hemligheten är motorn. Och sen bränner inte den här fönen sönder håret, så det blir riktigt glansigt och fint.

Foto Sandra Rogers 

Dyson har ju en hel del annat kul också, haha. Bland annat luftrenare och dammsugare. 

Foto Sandra Rogers 

Sheila var där, vår gamla jobbarkompis och kollega. Min jacka kommer från ByMalina och Jessicas är från Gina Tricot. 

Kramkalas! 
Frida hade på sig snygga klackar från Flattered, jag vill ha såna. 
Igår var vi bjudna på ett annat event. Det var Valerie Aflalo som bjöd in oss för att testa GROM, en gelato som precis kommit till Sverige. Jag överdriver inte när jag säger att jag fick tårar i ögonen när jag smakade den helt nygjorda gelaton med smak pistage. DRÖMGOD! Det bästa är att det kommer att knacka på dörren vilken sekund som helst med ett bud med gelato… 
Choklad och stracciatella, också två fantastiska smaker. 
Vi var på La Cucina på Trattorian nere vid Norr Mälarstrand. Här skulle jag vilja ha en fest!  
Grundarna av GROM, två passionerade italienska män. De berättade om hur företaget startade (utan några pengar!) och hur det var när de öppnade en butik i New York. Kön utanför ringlade sig lång och folk väntade i timmar på att få smaka deras gelato. 
På alla borden stod det stora, fluffiga buketter i pastellfärger. 
Jag, Jessica Olérs Brelid och Jessica. Vi träffade Jessica på ett event som Loppi höll i för några år sen. Jag kände att vi klickade på en gång, hon är så genuint omtänksam och kärleksfull.

7
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00