ANNONS

Happy helg!

/

Jag hoppas att solen skiner på er också finingar!

Jag har barnen i helgen så det är fullt fokus på de små. Just nu är de i och för sig nere hos min mamma. Jag frågade vid frukosten vad de ville göra idag, båda svarade ”Vi vill till mormor”. Så jag gick dit och lämnade barnen och promenerade upp igen för att rensa garderoben. Den rena tvätten har haft en förmåga att lägga sig på hög. Konstigt nog viker den inte sig själv och ju mer jag tvättar, desto mer växer den där högen på golvet i in lilla walk in…

Nu har jag i alla fall fixat mer än hälften, så skönt! Jag ska gå ner och hämta barnen nu och äta lunch. I eftermiddag blir det kalas hos Elsa och förhoppningsvis bad i hennes pool. 

Foto: Kajsa Göransson

En härlig bild från ett peppigt event i fredags med Make up by Lina och Silja Line. Jag ska ladda ner fler bilder från eventet och visa er, brunchen ombord var maaagisk.  

Foto: Kajsa Göransson

Här står jag och tar en selfie bland blommorna!

0
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00