Lyssna på oss i hängmattan

När lyssnar du på poddar?

Jag lyssnade på Mordpodden när jag gick Vårruset. Så härligt! Jag vet att många som lyssnar på poddar aktivt gör det hela tiden. När de cyklar, lagar mat, jobbar eller bara hänger i soffan. Jag ska bli bättre på det och på ljudböcker, det är ju så spännande och härligt. Självklart vill jag tipsa er om min och Jessicas podd, Tvillingpodden. Vi släppte ett nytt avsnitt idag, avsnittet heter ”Det värsta jag har hört”. Ett flamsigt, tramsigt men stundvis spännande avsnitt. 

Förra veckan hade vi Fab Freddie som gäst, vilken fantastisk människa. Ett hjärta av guld! Jessica har jobbat med honom innan och det var så kul att äntligen få träffa honom. Vi pratade om både högt och lågt. Kläder, om att våga vara sig själv fullt ut. Om riktigt hårda ord från andra människor och om karriär. In och lyssna på Tvillingpodden.se, acast, itunes eller via din poddapp.

Ni får gärna gå med i vår grupp TVILLINGPODDEN på facebook, så hörs vi mer där!

Tipsa gärna i kommentarsfältet om vilka poddar du lyssnar på. Jag gillar humor, igenkänning och spänning.

 1. Anna skriver:

  Alltså, jag älskar er! Tro inget annat! Men förra avsnittet var lite vääl tramsigt för min smak. Mest Jessicas fel 🙈 men ni är ju så härliga så jag lyssnar slaviskt på hela avsnittet ändå förstås 💜 jag lyssnar när jag nattar och när jag går ut och går! När jag jobbar lyssnar jag i bilen på väg till jobbet (FL nu)

  Kan tipsa om Rättgångspodden!

 2. Simona skriver:

  livet på läktaren, det är tv tjejer som är tillsammans med två kända fotbollsspelare. Dom pratar om allt mellan himmel och jord och man behöver inte vara fotbollsintresserad för att hänga med då dom inte pratar fotboll.
  Den ultimata föräldrarpodden är två mammor som pratar om allt mellan himmel och jord angående föräldraskap.
  Egentid, med Claudia (bloggar på loppi) och Manuel är rolig, vardags snack mellan man och fru typ.
  värvet lyssnas på ibland. en intervjupodd

 3. Jennie skriver:

  Jag lyssnar på podd när jag städar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..