ANNONS

Gul klänning och blod på händerna

/

Igår lånade jag en klänning av Jessica.

Den kommer från H&M Divided och är sååå fin. Jag har letat efter den i min storlek hur länge som helst, men det är slut överallt. Jag blev så glad då när det visade sig att Jessica hade den hemma i sin garderob. Gult är verkligen min nya favoritfärg! 

Skorna kommer från Heelow. 
Igår satt vi på Haymarket, eller Gretas som ligger i samma byggnad och jobbade. Vi hade även ett möte där på eftermiddagen innan vi skulle iväg på ett event för nya serien Rigg45. 
Jag önskar att alla mina plagg var i pastelliga färger i spets. Så fint! 
Vi bytte om, blodade ner oss (!) och tog en promenad till eventet som startade på slottsbacken med bubbel. Jag körde dock bil så för mig blev det en alkoholfri kväll. Väldigt skönt idag kan jag säga. Dresscode för kvällen var murder mystery chic och Jessica sprang till Buttericks och köpte blod. Det var Viaplay och Wonderland event som hade bjudit in oss och de var väldigt imponerade av allt blod. Hehe. 
Vi fick hoppa på en buss som blev en båt. Så kul! På bussen satt vi med Ted Eriksson och Alexander Catalan. Alex och jag har massa gemensamma vänner och Ted har jag följt i sociala medier sen han blev utsatt för ett mordförsök. Han jobbar som polis!

Vi hade verkligen en så rolig kväll. Jag och Jessica sa det precis nu när vi möttes, att det är kul att lära känna nya människor. Vi bestämde att vi snart ska gå ut tillsammans igen. Festen var på Trädgården och där fick vi se första avsnittet av Rigg45. Så spänande! Ser fram emot att se resten av serien. Nu väntar ett möte om att bestiga Kebnekaise…

0
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00